Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Nie będę ukrywać, że lubię sobie podrażnić nosek białym pyłem.
Problem w tym, że zwykła ciekawość całkowitego laika w temacie nie daje mi spokoju.
Przechodząc do sedna.
Co wącha Kraków?
Czy jest w ogóle możliwe określić jaka substancja jest tutaj najczęściej kupowana i używana?
Żeby może troszkę przybliżyć i mam nadzieję w jakimś stopniu ułatwić Wam odpowiedź na to nurtujące mnie pytanie, przybliżę może finanse przeznaczane na tą przyjemność.
Za g wychodzi około 80-90 zł.
Wszystkim chcącym się udzielić w tym temacie z góry bardzo dziękuję i życzę samych miłych i łagodnych podróży.
Teraz coś najważniejszego nie pisz o jedynki. Ktoś musi ruszyć dupe, ważyć, i ryzykować jak przy każdej transakcji - będą Cię kroić. Kultura wymaga minimum dwójkę, ja się nauczyłam, minimum 5 bo i tak zawsze się leci z kimś to się zrzucicie, i wtedy masz pełno w saszecie, a dealer w kieszeni
A i jeszcze polecam tylko 4mmc, są szybkie buty i masa szczęścia, reszta jak na moje to ścierwo xD pamiętaj każdy dzień lotu odwadnia, przepijaj po spływie cola ale warto mieć parę butelek wody i benzodiazepine.
O płyny staram się dbać, chociaż różnie wychodzi. Co do Benzo, to w moich początkach miałam akurat Hydroksyzyne, pomagała zasnąć. Ale teraz dwie godzinki bez nosów, dwa drinki i coś na ząb i śpię jak dziecko.
Dzięki za odpowiedź ;)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata