Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / / 0
Jak dla mnie małe dawki rzędu 20mg są ideolo na każdą okazję praktycznie. Motywują i wprawiają w ten charakterystyczny pozytywny nastrój. Świetna opcja żeby iść pozałatwiać sprawy na mieście, czy pooglądać seriale.
  • 698 / 172 / 0
A ja po pierwszym spotkaniu z MXE mam zgoła inne zdanie o małej dawce. 20 mg MXE + 100 mg kanny (takiego ekstraktu roslinnego 2:1) wysłało szczury na orbitę okołoziemską - stan dochodzący do plateau 3. Wspaniałe otwarcie umysłu - działo się tyle, że notatka z tripu zajmuje 4 strony w dokumencie worda :cool: Być może jest to dodatkowo zasługa Noopeptu, przyjmowanego w sposób ciągły od 2 tygodni. Jeden z najciekawszych tripów w historii, może nawet nr 1.

PS: gdyby ktoś chciał próbować takiego miksu, warto brać pod uwagę, że kanna prawdopodobnie działa jako IMAO, więc lepiej nie testować wyższych dawek, bo może się to skończyć ZS, zwłaszcza w przypadku osób, które wcześniej nie wyprały się z serotoniny np. próbując 3-MMC lub innych "serotoników"
  • 12 / / 0
Wczoraj na spróbowanie sypnąłem sobie 64 mg MXE #2, połowę niuch a połowę pod język.
Było to moje pierwsze doświadczenie z dyso i nie okazało się zgodne z oczekiwaniami.
Dopadł mnie duży nieogar, pustka w głowie, kłopoty z mową i koordynacją, (znaczne) problemy z wyraźnym widzeniem. Po podaniu przypomniałem sobie, że rozmraża mi się szpinak i podjąłem próbę jego zrobienia, w połowie, mniej więcej po T+0,5h od zarzucenia ciągle zapominałem co mam dodać, musiałem poprosić współlokatora o nadzór %-D
Ponadto omamy słuchowe, taki jakby metaliczny szelest, dźwięk serwerowni. Muzyka brzmiała inaczej, ale nie przyjemniej. Ogólnie czułem się po prostu ujebany dragami. Miałem ogromną ochotę na kontakt z ludźmi jednak jak już dochodziło do interakcji, nie wiedziałem co powiedzieć, byłem dość splątany. Zaczęło mi się trochę nudzić to w T+3h rzuciłem jeszcze 8mg 4-AcO, ten zabieg wyklarował nieco mgłę sensoryczną i zrobiło się przyjemnie z lekkim tryptaminowym przesunięciem kolorów. T+5h wypiłem 2 piwka z kumplem i bez problemu zasnąłem.
Oczywiście będę próbował dalej, dziś pójdzie nieco mniej ~30mg i tylko oral. Czy na podróż mogło mieć wpływ wzięcie jakieś 3h przed zarzuceniem 25mg hydroksyzyny?
  • 221 / 13 / 0
Myślę, że baaardzo dużo zależy tutaj od sortu. Coraz więcej w sieci jest beznadziejnych sklepów r-c, które oferują fatalnej jakości produkty i następnie w dziwnych okolicznościach znikają...
Jak masz stuff słabej jakości, to takie 20mg jedynie połaskocze po nosie :(
  • 4 / / 0
MXE w małych dawkach jest bardzo przyjemne a jeśli sort jest przedniej jakości w moim przypadku dawka rzędu 20-40mg spiduje mnie lepiej niż amfetamina, jednak im więcej dorzutek tym stymulacja słabnie a zaczyna się dysocjacja
  • 221 / 13 / 0
Ja osobiście ostatnimi czasy nie mogę znaleźć dobrego dostawcy rc do badań, wszelkie dotychczas znane mi sklepy schodzą na psy lub po prostu wycofują się z tego odczynnika, ostatnio zamawiając otrzymałem zupełnie inny stuff, o zupełnie innym działaniu, więc trzeba też brać pod uwagę to na ile % mamy pewność, że faktycznie jest to MXE a nie jakieś inne g. ;)
  • 30 / 4 / 0
Bardzo przyjemnym i ciekawym efektem jest stymulacja umysłowa, chęć do działania w tej dziedzinie, nagłe olśnienia, ogółem przyspieszenie obrotów. Może kwestia tego, że lekki rausz=pozytywne myślenie? W każdym razie, przydatne przy nauce.
  • 53 / / 0
MXE w małych dawkach właśnie bardzo stymuluje i świetnie działa jako antydepresant, dlatego chce sie rzeczy robić, bo się czujesz zajebiście dobrze i jeszcze postymulowany jesteś.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.