Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 195 / 4 / 0
@scr
To było rozłożone w czasie. Razem z klonami, hodetem i czymś jeszcze.
Ale taki blablab potrafi wziąć dawkę taką co by zabiła normalną osobę.
Człowiek ze stali.
Oczywiście nie polecam brać aż takich ilości.
Tak 20mg i potem dorzucić można jeszcze trochę po paru h ;)
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
  • 3732 / 45 / 0
Wszystko gra, dziekuje. :-) Jutro ide jeszcze na badania, ale chyba juz o tym pisalam. Jeszcze raz nerki, heh. Wlasciwie za drugim razem nie skonczyloby sie to psychiatrykiem, gdybym miala odpowiedzialnego opiekuna, lub bylabym przynajmniej zamknieta w domu. Swoja droga trip byl przeciekawy i niedlugo go opisze. Tak jak mam w zwyczaju zapowiadac, a pozniej rezygnowac.

ergo, w szpitalu wpisali mi w kartoteke politoksykomanie i przedawkowanie opiatow ( ;-) ), oraz postraszyli, ze dlugo nie pozyje, jesli bede tak eksploatowac swoje nerki. Ale wlasnie koresponduje z eso, ktory twierdzi, ze to pierdolenie. :-)

W kazdym razie masz racje w tym co piszesz, ale moim zdaniem po MXE byloby to rowniez mozliwe, bo nie raz wracalam do domu z obdartymi tajemniczo lokciami, lub wielokrotnie probowalam wsiadac na rower po czolobitnym zderzeniu z ziemia. %-D W ogole to fascynujace, ze jeszcze potrafie skladac zdania.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 46 / / 0
Marlboro_Red pisze:
Ile wam się ładowało p.o. ?
Bo Mi 1:20h ale jak pierdolło to po 14mg zaliczyłem namiastkę K-hole

Z godzine się to ładowało. Po takiej dawcde niesamowite zaburzenie postrzegania odległości, wszędzie myślałem że jest za blisko, za daleko, błednik delikatnie się jebał i myślałem że jestem mega niski. Razem z moją kobietą idealnie, test będzie bez etylo, może z miksem jakiejś innej ciekawostki. :)
  • 425 / 3 / 0
Oral - po godzinie coś działa, po dwóch godzinach pełnia działania

Substancja piękna, gdybym miał wypisac top używek, znajdywałaby się na pierwszym miejscu. Tak jak pisał już ktoś wcześniej - trochę dysocjacji, psychodelii, empatii, euforii, stymulacji. Świetne tak do tripów (łączyłem z 25B-NBOMe, 25I-NBOMe, marihuaną, 5F-PB22, kodeiną [tu radzę uważac na oddech] - za każdym razem zadowolony), jak i do wczucania w małych dawkach jako stymulant/antydepresant. Najbardziej polubiłem podanie podjęzykowe, chociaż substancja niestety jest trochę żrąca.

Przy 5mg iv nie odczułem żadnego działania
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 153 / 2 / 0
Czytałem wiele postów, jakoby ta substancja działała w chuj czasu u niektórych, czy czas działania podany na pierwszej stronie przy ilosciach 20-30mg tez bedzie taki sam? Niechce jebnac przed praca zwały.
  • 425 / 3 / 0
Przy 30mg może zdecydowanie przekraczać 6 godzin
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 316 / / 0
Jak myślicie, ile na IV? 14mg wydaje mi się za dużo, może połowę? A może lepiej IM? Obawiam się, że zdysocjuje mnie zanim wyjmę igłę z instalacji %-D
O, widzę, że tutaj tylko Grentoo próbował i to 20mg, ale jemu nie ufam kurwa ze względu na jego kosmiczną tolerkę na wszystko :D
Mam jeszcze 4-ho-deta i 5-meo-mipta, macie pomysł na jakiegoś wykurwistego mixa?
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Chyba logicznym jest zmieszanie 3-MeO-PCP z ktoras z tryptamin w jednej pompce i zaladowanie owego roztworu w miecho. Przynajmniej dla mnie to odruchowe, ale jestem teraz Zlym Przykladem. Teraz bym tego nie zrobila. :-)
CosmoDo pisze:
  • 316 / / 0
No niestety ale mam kapsy od jednego z vendorow, do których jest domieszana skrobia i raczej w mięcho nie dam rady tego wlac no chyba że macie jakiś sposób na ekstrakcje... Ale ogółem dobra impreza była na tym 3-meo nawet jedzonym, psytrance'owy mix na yt i fajnie się zapada w otchłań :D
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Bylam raz na jednej imprezie (domowka) gdzie wszycy (poza mna :-| ) wrzucali dysocjanty (salvia, DXM, reszty albo jeszcze nie bylo, albo malo kto o tym wiedzial). Smiesznie to wyglada z boku, specyficzny rodzaj zabawy - zebrac sie u kogos w domu i lezec, w najlepszym wypadku siedziec w kacie pod kocem. :-)

Kapsulki z 3-MeO-PCP i maka ziemiaczana? Rany, staary. Dobrze, ze nie doczekalam takich czasow.
Chyba od dwoch tygodni jestem trzezwa - fizyczne uzaleznienie od opio, psychiczne od dysocjantow. Ale jest chujowo. Zwlaszcza, kiedy spaceruje sie (z mama :() po miejscach, gdzie najlepiej walilo sie z Kosmo 3-meo/MXE. Teraz wazki bzycza same do siebie.
CosmoDo pisze:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.