GrupaOlewającaWładzę pisze: czyżby własne doświadczenie....
Norberto pisze: No i niewiele więcej.
RysiuRonson pisze: Nie tylko wlasne ale prawdziwych hyperrealowcow, ktorzy zwykle siedza na # i nawet nie zagladaja na to biedne forum...
aha czyli skoro ciebie tyle jest na tym forum to zapewne nie zaliczasz siebie do tych "prawdziwych". :-D
Siedziałem tam trochę.. nie warto ;).
Nie tylko oni są doświadczeni w szamaniu psychedelików, mniemam że na forum.smartshop.pl jest większy poziom.
GrupaOlewającaWładzę pisze: mówisz o (#) https]
heuheuheue dzieki ziomo za poprawienie humoru po ciezkim dniu w pracy :-D ahha
drag pisze: Chodzi mu o tych nudziarzy z irca, #hyperreal @ IRCnet
Siedziałem tam trochę.. nie warto ;).
drag pisze: Przecież tam się w ogóle o dragach nie gada. Jak już to rzadko. W d*** mam taki #. Wejdzie tam jakiś n00b, spyta o dawkowanie klorazepatu, czy ekstrakcję Salvinorinu to nikt mu nie odpowie.. A to, że ludzie, którzy tam siedzą wrzucali już LSD czy grzybki to dla mnie nie jest to powód do podniecania się, bo znam osobiście osoby bardziej doświadczone i też mnie to nie podnieca. Mimo że mam 16 lat mogę w każdej chwili wrzucić sobie kaktusy, LSD, grzybki (w sezonie), Ayahuasce i mieć większe doświaczenie ale.. nie chce mi się? Mam ważniejsze rzeczy do roboty niż robienie z siebie elity.
Skad ty mozesz wiedziec jakie maja doswiadczenia ze znasz bardziej doswiadczonych ?
Wrzucic dana substancje to nie sztuka, trzeba ja odpowiednio wykorzystac a w twoim wieku to jest malo prawdopodobne.
a w twoim wieku to jest malo prawdopodobne.
Pozdro
RysiuRonson pisze: Nie ma sie co dziwic ze nie odpowiadaja na zalosne pytania
jest jeszcze jedna kwestia: umiejętność obcowania z innymi. to że jest się anonimowym wcale nie oznacza, że można się zachowywać kierując tylko własnym widzimisię.
drag pisze: 16 latek może być bardziej dojrzały psychicznie niż osoba 30 letnia... chociaż nie zawsze tak jest, ale zdarza się...
GrupaOlewającaWładzę pisze:fakt, w przypadku informacji łatwo dostępnych zadawanie niektórych pytań jest zwyczajnie totalnym pójściem na łatwiznę, ale przecież forum chyba po to est.RysiuRonson pisze: Nie ma sie co dziwic ze nie odpowiadaja na zalosne pytania
GrupaOlewającaWładzę pisze: jest jeszcze jedna kwestia]
tak ? ale o co chodzi bo nie mam pojecia w jakim celu to napisales.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.