Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
czy waszym zdaniem powinno się zalegalizować psychodeliki?
tak, bez ograniczeń
536
34%
tak, lecz pod pewnymi warunkami
937
59%
bezwzględnie nie
70
4%
nie mam zdania
50
3%

Liczba głosów: 1593

ODPOWIEDZ
  • 179 / 15 / 0
GrupaOlewającaWładzę pisze:
czyżby własne doświadczenie....
Nie tylko wlasne ale prawdziwych hyperrealowcow, ktorzy zwykle siedza na # i nawet nie zagladaja na to biedne forum...

Norberto pisze:
No i niewiele więcej.
Owszem czasem moze byc cos wiecej ale napewno nie w takich znikomych ilosciach.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2006 przez RysiuRonson, łącznie zmieniany 1 raz.
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 762 / 6 / 0
RysiuRonson pisze:
Nie tylko wlasne ale prawdziwych hyperrealowcow, ktorzy zwykle siedza na # i nawet nie zagladaja na to biedne forum...
mówisz o (#) https://forum.smartshop.pl/ - oczywiście zaglądamy i tam.
aha czyli skoro ciebie tyle jest na tym forum to zapewne nie zaliczasz siebie do tych "prawdziwych". :-D
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 1680 / 266 / 0
Chodzi mu o tych nudziarzy z irca, #hyperreal @ IRCnet
Siedziałem tam trochę.. nie warto ;).

Nie tylko oni są doświadczeni w szamaniu psychedelików, mniemam że na forum.smartshop.pl jest większy poziom.
Największy przegryw na forum
  • 179 / 15 / 0
mówisz o (#) https]

heuheuheue dzieki ziomo za poprawienie humoru po ciezkim dniu w pracy :-D ahha

drag pisze:
Chodzi mu o tych nudziarzy z irca, #hyperreal @ IRCnet
Siedziałem tam trochę.. nie warto ;).
Nie warto dla kogos kto nie potrafi sie wkrecic bo tam pierwszy lepszy leb nie jest brany za swojego... ( nie mowie o tobie zeby nie bylo)
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 1680 / 266 / 0
Przecież tam się w ogóle o dragach nie gada. Jak już to rzadko. W d*** mam taki #. Wejdzie tam jakiś n00b, spyta o dawkowanie klorazepatu, czy ekstrakcję Salvinorinu to nikt mu nie odpowie.. A to, że ludzie, którzy tam siedzą wrzucali już LSD czy grzybki to dla mnie nie jest to powód do podniecania się, bo znam osobiście osoby bardziej doświadczone i też mnie to nie podnieca. Mimo że mam 16 lat mogę w każdej chwili wrzucić sobie kaktusy, LSD, grzybki (w sezonie), Ayahuasce i mieć większe doświaczenie ale.. nie chce mi się? Mam ważniejsze rzeczy do roboty niż robienie z siebie elity.
  • 179 / 15 / 0
drag pisze:
Przecież tam się w ogóle o dragach nie gada. Jak już to rzadko. W d*** mam taki #. Wejdzie tam jakiś n00b, spyta o dawkowanie klorazepatu, czy ekstrakcję Salvinorinu to nikt mu nie odpowie.. A to, że ludzie, którzy tam siedzą wrzucali już LSD czy grzybki to dla mnie nie jest to powód do podniecania się, bo znam osobiście osoby bardziej doświadczone i też mnie to nie podnieca. Mimo że mam 16 lat mogę w każdej chwili wrzucić sobie kaktusy, LSD, grzybki (w sezonie), Ayahuasce i mieć większe doświaczenie ale.. nie chce mi się? Mam ważniejsze rzeczy do roboty niż robienie z siebie elity.
Drag widac ze nikogo z nich dobrze nie poznales. Nie ma sie co dziwic ze nie odpowiadaja na zalosne pytania debilom ktorzy nie potrafia wlaczyc duckduckgo.pl
Skad ty mozesz wiedziec jakie maja doswiadczenia ze znasz bardziej doswiadczonych ?
Wrzucic dana substancje to nie sztuka, trzeba ja odpowiednio wykorzystac a w twoim wieku to jest malo prawdopodobne.
  • 1736 / 18 / 0
a w twoim wieku to jest malo prawdopodobne.
hehe sorry ale widze ze tutaj to jest zajebsity argument ciagle na tym forum i sie wszyscy go kurczowo w ciężkich przypadkach trzymają ;)

Pozdro
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 1680 / 266 / 0
Heh, tak to już jest, że wiek podaje się jako argument przy wymianie zdań i to jest bzdura. Ludzi nie ocenia się po wieku, 16 latek może być bardziej dojrzały psychicznie niż osoba 30 letnia... chociaż nie zawsze tak jest, ale zdarza się...
  • 762 / 6 / 0
RysiuRonson pisze:
Nie ma sie co dziwic ze nie odpowiadaja na zalosne pytania
fakt, w przypadku informacji łatwo dostępnych zadawanie niektórych pytań jest zwyczajnie totalnym pójściem na łatwiznę, ale przecież forum chyba po to est. by się pytać i móc oczekiwać kompetentnej odpowiedzi. choćby w postaci najprostszego linku. inni zawsze przecież mogą wnieść coś nowego.
jest jeszcze jedna kwestia: umiejętność obcowania z innymi. to że jest się anonimowym wcale nie oznacza, że można się zachowywać kierując tylko własnym widzimisię.
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 179 / 15 / 0
drag pisze:
16 latek może być bardziej dojrzały psychicznie niż osoba 30 letnia... chociaż nie zawsze tak jest, ale zdarza się...
Oczywiscie ze moze byc dojrzalszy psychicznie. Zagdzam sie z tym bo znam wiele takich przypadkow ,ale mozg osoby 16sto letniej nie jest jeszcze w pelni rozwiniety.

RysiuRonson pisze:
Nie ma sie co dziwic ze nie odpowiadaja na zalosne pytania
fakt, w przypadku informacji łatwo dostępnych zadawanie niektórych pytań jest zwyczajnie totalnym pójściem na łatwiznę, ale przecież forum chyba po to est.
Widze ze nadal nie zakumales. Podbijasz pod rozmowe a jej nie rozumiesz. Pan drag juz chyba wytlumaczyl, ze nie chodzilo o forum...
jest jeszcze jedna kwestia]

tak ? ale o co chodzi bo nie mam pojecia w jakim celu to napisales.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).