Jak zamawiałeś nie na swoje dane to nie odbierzesz awizo wiec będziesz najpewniej miał wizytę. Ale kiedy i jak to niewiadomo, zazwyczaj UC w asyście policjanta/policjantów.
Chodzi mi o flualprazolam i Klonazolam który ma być ( już jest ?) dopisany do NSP https://gis.gov.pl/wp-content/uploads/2 ... 1.2018.pdf
Czy wgl mogą taką paczkę przechwycić?
Proszę o scalenie i pomoc.
25 kwietnia 2019Nawiedzony Szaman pisze: ^up jak zamawiałeś na swoje dane to normalnie odbierz awizo i idź na przesłuchanie - masz opisane jak to wyglada - nic Ci nie grozi.
Jak zamawiałeś nie na swoje dane to nie odbierzesz awizo wiec będziesz najpewniej miał wizytę. Ale kiedy i jak to niewiadomo, zazwyczaj UC w asyście policjanta/policjantów.
Choć znając stan polskiego sądownictwa w tym temacie, to lepiej ty wykazuj, że nie powziąłeś wtedy takiego zamiaru
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
05 maja 2019Nawiedzony Szaman pisze: ^up z mojego doświadczenia jak również z doświadczeń wszystkich mi znanych osób - nie ma takiej potrzeby - będą Cię pytać czy masz znajomych w kraju X (domyślam się ze NL) i/lub czy byłeś w kraju X. Nic Ci nie grozi, ale napisz po wszystkim w tym wątku jak to u Ciebie wyglądało i czy nic się nie zmieniło
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?