Brzmi logicznie.
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
Prawdopodobnie to, że nie zrozumiałeś o co mi chodziło.
Sugeruję, że policja pozwala na działalność serwisu, a w zamian dostaje kopie rozmów
25 maja 2018statyczny pisze: sebastianów co gonią "kryształ" po 40.
EDIT.
Jeżeli dalej masz mnie za paranoika polecam przeczytać regulamin serwisu (z jakąśtam podstawową wiedzą jak wyglądają regulaminy normalnych serwisów z ogłoszeniami) oraz sprawdzić gdzie są zarejestrowani
Największym sukcesem policji w walce z RC może być najwyżej przejęcie jakiejś pseudo-rekordowej dostawy legalnych odczynników, bo nie trafi to na ulicę. Jednak co z tego, skoro kiedy łapią jedną "rekordową" przesyłkę, to gdy się nią zajmują na ulicę trafia kilkadziesiąt takich przesyłek, albo nawet większych.
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
To były te perełki od których można było zdobyć fajne rożne leki. Oczywiście ja nabywałem te leki tylko przez umówienie sie telefoniczne i realne spotkanie.
A najgorsze jest teraz to, że wyczyścili cały ten dział "leki" na tym portalu i nie ma tam żadnych ogłoszeń :(
Nic nie wskazuje na to, że platforma prowadzona jest przez mundurowych (a wręcz przeciwnie). Jednak należy zachować ostrożność bo z pewnością z niej korzystają.
Co do zakupów to nie dajcie się wyjebać, tylko paczka pobraniowa ze sprawdzeniem zawartości. A jeśli chcecie sprzedawać tam nielegalne rzeczy to polecam przeliczyć ryzyko.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.