Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Próbuję zaplanować swoją 1 maczankę
Chciałbym aby była jak najbardziej zbliżona do efektów po normalnym ziółku, bez jakiejś chorej jazdy, omdleń itd.. ale też żeby nie było zasłabe że po zapaleniu ledwo poczuję smyrnięcie. Będę to łączył z jarkiem CBD
Podstawowe pytania
1. Co kupić?
2. Gdzie kupić?
3. Jak zrobić?
lub czy możecie podlinkować jakiś wątek gdzie mogę zapytać lub gdzie znajdę odpowiedź, pozdro!
Plus jakby mi ktoś dał namiar na dobry sklep w NL to by było git, moge odpalić coś w krypto za dobre info
Wickr: noirakikasai212
Mam pytanie...
Przeglądałem ustawę o przeciwdziałaniu narkomanii, ale słaby ze mnie erudyta. Czy może ktoś wprost napisać które kannabinoidy są obecnie legalne na terenie RP Polskiej? Czy takich nie ma?
2g starczą?
Dla starego palacza to proch z bonga tylko.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.