Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Próbuję zaplanować swoją 1 maczankę
Chciałbym aby była jak najbardziej zbliżona do efektów po normalnym ziółku, bez jakiejś chorej jazdy, omdleń itd.. ale też żeby nie było zasłabe że po zapaleniu ledwo poczuję smyrnięcie. Będę to łączył z jarkiem CBD
Podstawowe pytania
1. Co kupić?
2. Gdzie kupić?
3. Jak zrobić?
lub czy możecie podlinkować jakiś wątek gdzie mogę zapytać lub gdzie znajdę odpowiedź, pozdro!
Plus jakby mi ktoś dał namiar na dobry sklep w NL to by było git, moge odpalić coś w krypto za dobre info
Wickr: noirakikasai212
Mam pytanie...
Przeglądałem ustawę o przeciwdziałaniu narkomanii, ale słaby ze mnie erudyta. Czy może ktoś wprost napisać które kannabinoidy są obecnie legalne na terenie RP Polskiej? Czy takich nie ma?
2g starczą?
Dla starego palacza to proch z bonga tylko.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.