Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2714 / 513 / 0
Jakieś pomysły jak dodać do fejk haszu synt. kanna bez użycia mikrofali?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1107 / 52 / 0
podwojna dawke kanna trzeba dawac bo fake sie dlugo pali w chuj. Nie spalisz fifki na bucha jak przy maczanie. Poza tym fake hash czesto trzeba z czyms wymieszac zeby sie dobrze jaral
Chuj na kaczych łapach
  • 194 / 2 / 0
UltraViolence możesz wsadzić mase do jakiegoś woreczka i chlup do ciepłej wody,coś na zasadzie łaźni wodnej a jak zrobi się dość plastyczny posypać kanna i wyrabiać jak ciasto
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 41 / 1 / 0
UltraViolence pisze:
Mam 1g MAM-2201 i 20g fake hashu.
Robić 500mg na te 20 czy dawać cały gram? Dla osoby ze średnią tolerką.

Spokojnie 1/20, mniej nie ma sensu, zwłaszcza przy średniej tolerce. Ja palę 1/14 i dupy nie urywa.
Uwaga! Użytkownik tomala75 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / / 0
Witam, mam 50g podkładu i chce dodać 2g MAM-2201 i 1g BB-22, chce wszystko połączyć wg. tej metody http://fakehash.com/legal_hash_production.pdf moje pytanie jest następujące: Czy ilości kanna są dobre? czy lepiej może zrobić 2x25 (25g z MAM-2201 i 25g z BB-22).
  • 19 / / 0
moim zdaniem ilości będą ok, najwyżej będzie za mocne :P
  • 2714 / 513 / 0
Według mnie BB się nie przebije.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 232 / / 0
Witam, jednak zamówiłem 50g podkładu premium ostra konsystencja po 2min w mikrofali zrobił się jak budyń, następnie wsypałem 1,5g AKB 48 i 1g BB-22; wymieszałem ładnie drewnianą łyżką na słuchawkach leciał http://www.youtube.com/watch?v=bMt1ILTzCac hehe; następnie ponownie wrzuciłem na 30sec. do mikrofali i dosypałem jeszcze 0,5 AKB 48 i 0,5 BB-22 co dawało łącznie 3,5g na 50g wypełniacza. Ładnie to wymieszałem zlepiłem w kuleczkę, zapach ziołowy wciąż był, następnie wrzuciłem to na 20-30min do zamrażalnika. Zrobiła się ładna twarda kulka, która (o dziwo!) nie rozpuszczała się w dłoniach, była bardzo solidna konsystencja. Wziąłem dosłownie odrobinę na spróbowanie, jeden buch, drugi buch...trzeci jak jeb! bezwład rąk, na oczy czerwone jakbym miał 20rodzajów alergii, peak trwał ok. 30-45min. przy zamkniętych oczach delikatne CEV'y. Po godzine potężna gastrofaza, wszystko zamknęło się w 1,5h. No kurwa zrobiłem ciut za mocne aż strach pomyśleć o większych dawkach.

Dodatkowo otrzymałem w gratisie 43g zwykłego podkładu (brudzi ręce, jest bardzo plastyczny w temp. pokojowej) i 0,4 MAM2201 i 0,5g 5F-AKB48 zrobiłem wg. powyższego schematu, myślałem że zbyt mało bd materiału lecz jednak myliłem, podbiło mi faze z poprzedniej jazdy, dodatkowo chwilowe (ok.5-7min) uczucie całkowitego otępienia. To mój pierwszy raz produkcji fake haszu nie wiedziałem że taki kozak mi wyjdzie. Czuje dobrze młody chemik Elo x)

Edit&
na minust daje:

- uczucie że 'serce zaraz wyleci'
- na drugi dzień w mordzie smak ziołowo-fluorowy.
  • 2714 / 513 / 0
1g BB-22 na 10g fejk haszu będzie si, prawda? Duża tolerka.

• 245 / 2 / 0
Ta ja zawsze robie 1:10 i jest git
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.