Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Po polowce kartonika 1,2mg efekty byly bardzo dobre i bodyload praktycznie zerowy, na calaku momentami przygniatało te uczucie chaosu w głowie i czasem troche bodyload dawal sie we znaki(te kiełbiewełbie tak mnie przygniatało aż trzeba było usiasc) ale ogolnie bezproblemowo.Ciekawostką jest, że momentami występowała u mnie silna synestezja(na calaku ale mysle ze dalo by rade i wycisnac troche z polowki)uzalezniona od zrodla swiatla, tzn. bylem w pokoju, a za oknem(zasloniętym roleta) byl moj stary ktory wlaczyl swiatlo na tarasie i w tym momencie jakby dostalo się wiecej czasteczek swiatla i wystepowala synestezja, PIĘKNE PRZEŻYCIE:-). Na obu wariantach jest dobry trip, bardzo polecam tę(tą? czy obie formy sa prawidłowe?) substancje kazdemu. A na koniec pytanko , jakie sa roznice miedzy 25b i 25c jezeli chodzi o komformt cielesny, muzyke, empatie,cevy,oevy,euforie,synestezje, no i co wolicie bardziej? Pozdro z NL :-)
Off: Napisze TR'ke z pierwszego grzybienia 6g mexykancwow na 1szy raz :-) pzdr
Rowniez wazokonstrykcja po 25c czasem wystepuje i dosc denerwuje. goraco w twarz i dłonie jakbys trzymal je w goracej wodzie - gorace i mokre
25C za kazdym razem jadlem wlasnie z moim najlepszym ziomem i przezycia sa poprostu mega. Super empatia i humor na 1001%.Nigdy niezapomne jak we dwoch w w burzową noc nacpani 25C zajebalismy krucjate na miasto. Deszcz nakurwia jak z cebra, wszedzie bloto i tylko grzmoty a my, nie pierdoloąc sie idziemy po browary na drugi koniec miasta z bananem na ryju i muzyka z telefonu :-D. Nastepnie 5 godzinna konwersacja i browarek pod nocnym. Pozniej jeszcze w chuj mocnych akcji. Kocham 25C, czuje się wtedy "jak w basni" wszystko jest takie imprezowe, achch i ten klimat, ktory czujesz Ty, razem ze swoim nacpanym towarzyszem - poprostu piekne. BTW wiem ze moze to wyglada dziwnie ale po 6g meksykancow (na 1szy raz) i na fenylkach (25c i 25b) mialem MOMENTAMI PODOBNE poczucie ciała. Takie cos dziwnego na ciele, nie wiem jak to opisac.
pzdr :-)
Jak mówicie, że w większej dawce tylko bodyload wzrasta, to pewnie nie będę zwiększał dawek, tak było ok dla drugiej osoby, u której to był pierwszy raz.
*
Jako, że nie chcę siać dezinformacji apeluje :finger:
pozdro
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.