Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
chsn pisze:Xavi - jak z odbiorem muzyki na 25D? I jeszcze napisz, jakie uczucie ciała - nadawałoby sie to na jakieś psy party? :)
Jak z dostepnoscia tego? Bo wlasnie sie pojawilo w rcshopach, ale czy potrwa? Bedzie na to zbyt? Jakie ceny?
Swoją drogą, jadł już ktoś do tych zabawek dekstrokaszlodyn? Strasznie mnie interesi, czy to aby na pewno bezpieczne połączenie. Mogę zostać zającem laboratoryjnym, chuj, będzie jednego pilleatera na tym świecie mniej
greenwave pisze:Dziś dostałem dwa kartony 25D-NBOMe po 500 mcg każdy. Oczywiście idzie wszystko na raz. Mam tylko dylemat, czy nie zapodać by DXM przed załadowaniem feny? Czy taki mix jest bezpieczny?
greenwave pisze:Dziś dostałem dwa kartony 25D-NBOMe po 500 mcg każdy. Oczywiście wszystko idzie na raz. Mam tylko dylemat, czy nie zapodać by DXM przed załadowaniem feny? Czy taki mix jest bezpieczny?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.