Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 992 / 25 / 0
Było już o przechowywaniu w postaci proszku, a jak sprawa się ma do stabilności w roztworze wodnym/etanolowym? Ile wytrzyma ten związek bez utraty swojej aktywności w roztworze?
  • 415 / 1 / 0
@up W wodnym nie wiem, ale w etanolowym sie bardzo dobrze utrzymuje.

Co do tolerancji to 1 mg zarzucony tydzien po tripie, zadzialal mocno tak jak powinien tylko czas dzialania subs. sie skrocil. Po 3 h wyrazny spadek mocy wrecz juz tylko lekkie smyranie. Moimi dawkami sie nie sugerujcie bo jestem pojebany. ;-)

Po tripie na 2 mg dwa dni potem znow zarzucilem 2 mg i bylo podobnie jak teraz pizda jeszcze wieksza ale krotsza i to sporo.

Z tego wynika ze zmienia sie czas peaku a nie moc fazy ;)
Ostatnio zmieniony 16 maja 2011 przez DXMowyKodeiniarz, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 32 / / 0
Kurde, zrobiliśmy mieszankę 2 mg na gram damiany, po przeczytaniu pierwszej strony tego tematu. Znajomi testowali i szczerze powiedziawszy twierdzą że działanie na granicy placebo. Chciałem sobie tego poużywać, bo substancja wydaje się być ciekawa, ale po przeczytaniu całości tematu odnoszę wrażenie że spalenie tego z lufy będzie stratą towaru. Mam taki dziwny plan żeby spróbować to zwaporyzować z damiany. Myślicie że da radę? Nasypie jakieś 0,5 grama do żarówki i będę podgrzewać od dołu.
"Kiedy przeciętność i banał stały się dobrym przykładem dla waszych dzieci?"
Bill Hicks
  • 2428 / 90 / 0
Jest ktoś w stanie porównać euforie po palonym freebase/maczance a blotterze ? Bo ciekaw jestem czy jest bardziej euforycznie ? I jak z czasem działania ?

Aaa i jeszcze jedno pytanie , tylko sie nie śmiejta %-D
Marshmallow to ta biała pianka do jedzenia ? :huh:
Bo przy przeglądaniu tego tematu napotkałem sie na czyjś post że nanisół to na to i w jaki sposób tego użyć ? no bo chyba nie palicie pianki ? :-D Czy sie mylę ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
Pianki nie palymy ;p
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 827 / 3 / 0
dawajrowa pisze:
Marshmallow to ta biała pianka do jedzenia ?:huh:

Chodzi o prawoślaz lekarski (marsh-mallow) ;) Dostępny np. w magicznym ogrodzie :)
Miej dystans
  • 46 / 1 / 0
Lada dzien dostane 5mg 25C - zamierzam rozpuscic to w 4ml acetonu i nasaczyc tym 1gr suszonej dziewanny, podziele to na 10 czesci i zamierzam waporyzowac przez specjalna lufe do waporyzacji, czekam na konstruktywna opinie - czy aby to dobry pomysl?
  • 2428 / 90 / 0
5mg na 1g to zdecydowanie za dużo :nuts: ,
przejrzyj ten temat MaciekB pisał że 1,5mg na 1g powinno być ok

Kurwa ale wstyd :blush: , a ja sie zastanawiałem jak oni te pianki do lufy ładują %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 3 / 0
Oj tam nie przejmuj się! ;) Takie pianki mogły by być niezłą atrakcją na wakacyjno-ogniskowym-tripie ^_^
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2011 przez emerx, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej dystans
  • 663 / 13 / 0
Od jakiegoś czasu mam 5mg tego wynalazku. Jutro rano pierwszy test i tutaj pojawiają się moje pytania. Jaka dawka waporyzowanego z żarówki 25C będzie odpowiadać mocą działaniu 2mg 25D? 500ug starczy? I drugie pytanie. Jaka jest temperatura topnienia 25C? Trzymać ileś cm nad świeczką tak jak robi się to w przypadku DMT, czy podgrzewać od dołu tak żeby ogień miał styczność z żarówką i czekać aż wszystko odparuje?
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.