hyperreal.info to największe polskie repozytorium informacji o substancjach psychoaktywnych. Aby wziąć udział w dyskusji i zobaczyć wszystkie działy, koniecznie rozważ założenie konta.
U nas możesz rozmawiać o wszystkim. Ważne, abyś przed napisaniem czegokolwiek, zapoznał się z istniejącymi tematami, w czym może pomóc wyszukiwarka, dostępna po zarejestrowaniu się w naszym portalu.
Ze względu na to, że substancje psychoaktywne są w Polsce wciąż nielegalne, lepiej załóż konto z innym nickiem niż na pozostałych portalach. Nie stosuj jednak kont jednorazowych, gdyż nie odzyskasz wtedy hasła.
Po zarejestrowaniu się
masz pełen dostęp do działów i wyszukiwarki, możesz kontaktować
się z innymi członkami społeczności, a poza tym zniknie też
irytujący baner z informacją, którą teraz właśnie czytasz ;-)
Na całym hyperrealu obowiązuje nasz
regulamin.
Nie stosując się do niego, możesz stracić konto.
Spora część forum jest moderowana, w trosce o jakość
dyskusji oraz komfort uczestników portalu.
Jeśli zauważysz jakiś post naruszający regulamin, nie wahaj
się go od razu zgłosić. Kliknij w odpowiednią ikonkę u góry
tego postu, a my zajmiemy się resztą. Nie akceptujemy zachowań,
które obrażają innych.
40mg alfy IV zapodane z zachowaniem higieny. Po piętnastu sekundach ledwo zdążyłem do kibelka z autorewersem. O co chodzi?
Do wszystkich substancji podchodzę z należnym im szacunkiem.
Każdy obiekt badań jest zawsze przeze mnie ważony i sprawdzany.
Niedoświadczeni śmiałkowie proszeni są bezwarunkowo o skrupulatne czytanie wypocin bardziej doświadczonych kolegów z branży.
Dawka: 4 kryształy śerdnicy 3-4mm Reakcje: Brak negatywnych reakcji, szybsze bicie serca, znieczulenie nosa. Działanie:
*Lekka stymulacja
*Bardzo lekkie mrowiennie na głowie, znieczulenie zatok
*Brak eufori/empati
*Brak zmienionego myślenia, działania na psychikę
"Szczegółowy opis dawki średniej 30mg"
Spoiler:
Dawka: Odmierzone na chińskiej wadze 40mg kryształów. Następnie sproszkowane na proch i zarzucone 3/4 dawki, około 30mg. Tolerancja: Zerowa, częste przerwy. 16:20
Wciągam po 15mg do każdej z dziurek w nosie, bardzo dobrze wchodzi po chwili nie czuć podrażnienia. Na razie nie znieczuliło
mi nosa, zatok. 16:30
Siedzę spokojnie, czuję gorzki spływn do gardła, niepokój. Nieprzyjemne bicie seraca - nie bije
bardzo szybko, nie boli, ale uciska mnie klatka piersiowa. Zpłycony i utrudniony oddech, lekkie duszności.
Uczucie "naćpania" fizycznego czuć, że coś jest inaczej. Brak zmienionego myślenia i psychicznej fazy, totalna
trzeźwość w głowie jak przed wzięciem substancji. Niepokój wciąż narasta. Jestem rozproszony i czuje się nie pewnie. 16:40
Pomimo niepokoju związanego z sercem mam chęć na dorzutkę czuje, że jest słabo. Posoztałe 10mg kusi, ale czekam. 17:00
Czuje już jakąś stymulacje i dziwne uczucie w głowie, ale nadal jest średnio jak na dawkę 30mg czyli standardową. 17:15
Wzrost fazy, lekko kręci mi się w głowie, szybko oddycham, stymulacja i pobudzenie na wysokim poziomie dobrze ze nie dociągałem.
Serce szybko bije, muszę się uspokajać. Niedoświadczeni badacze stymulantów mogą odczuwać spory dyskomfort .
Brak mi tego czegoś w stosunku do negatywów. Słabe zdrętwienie/znieczulanie na twarzy, zatokach i
nosie . Ogólnie to powiedziałbym, że działa w "z tyłu/w chmurze" bo faza jest, ale pół na pół z
trzeźwością i czuje się niedosyt a do-rzutka wzmocni negatywne efekty. Po prostu typowa-klasyczna
alfa-PVP. Za tą cenę można się skusić. 17:30
Czas mija, jestem trochę ujebany, jest przyjemnie ale bez fajerwerków. Ktoś pisał że to mocny sort, nie zgodzę się z tym. Czysta stymulacja, moc jest średnia, no i włazi z glana na serducho. 17:50
Duszności i jakaś tam faza. Może być... Ale nadal nie ma tego "czegoś", zdecydowanie lepiej zadziałała na mnie dawka testowa 15mg. Być może moc kryształów jest nierównomierna. Ciekawe jest to że nie wjeżdża na psychikę, umysłowo jest trzeźwo i klarownie a stymulacja utrzymuje się na stałym poziomie. 18:00
Nic się nie zmienia. Średnia stymulacja, lekka fazka. 18:30
Utrzymuje się stymulacja z nieprzyjemnym uciskiem w klatce. Czuje, że ujebanie jest średnie, ale
daje radę. 20:00
Nadal stymulacja. To już cały potencjał. Decyduje się zażyć benzodiazepiny by zniwelować działanie.
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
jaki byscie dali stosunek alfy do rozkurusonego clona mam 2 mg tabsy..tak zeby clon nie zbił alfy ale wykluczył schizy. Powiedzmy na 1 giet. Jaki stosunek proponujecie .. wszytko sniff. CO by to przypominało?
Nie wiem jak z klonazepamem, aczkolwiek kiedyś podałem sobie 100mg alfy IV w jednej pompie z 5mg klorazepatu disodowego też IV i praktycznie nie poczułem działania alfy. Natomiast połączenie z GBL to jeden z lepszych miksów, które dane było mi spróbować. Osobiście prawie nigdy nie brałem benzodiazepin na stan związany z użycia stymulantów, więc jest to kwestia po pierwsze psychiki, a po drugie osobnicza. Sytuacja również wygląda inaczej, kiedy nasz organizm domaga się użycia stymulantu by móc zasnąć, ale to już raczej stan bardziej zaawansowany .
Jedyne co mogę powiedzieć o alfie, że nie powoduje ona schiz, tylko potęguje one te co mamy na trzeźwo. Przez kilkadziesiąt gramów alfy nie miałem żadnych schiz ani paranoi, dopóki nie nabawiłem się prawdziwej, którą alfa spotęgowała stukrotnie. Tak więc należy mieć na uwadze stan własnej psychiki w stanie trzeźwym by podejmować się brania alfy, która jest IMO tylko czynnikiem potęgującym paranoje i psychozy.
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki
Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.
Jak marihuana niszczy serce
Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów
Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.