Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
WaWe pisze:Środki wspomagające zasypianie to właśnie waleriana, apap noc (nie łączyć z alkoholem!), 2m2b (ciężko teraz o dostępnośc chyba), względnie benzo lub kodeina (ale z tymi uważać, lepiej nie wrzucać jeśli nie ma się doświadczenia) i wszelkie ziółka typu melisa itp."
- Witamina b6 - bardzo ważna sprawa, bez niej zdecydowanie silniejsze drgawki i gonitwa myśli
- Cholina - można kupić na allegro, albo ewentualnie dodać do diety jajka, najlepiej na miękko
- Waleriana - strukturalnie zbliżona do GHB, łagodzi nerwy
- Potas
- Witamina C - najlepiej 1000mg rozpuszczalne tabletki
- Magnez - najlepiej chelatowany
- Kwasy omega-3 - wspomagają serce w trudnych momentach
- GABA - tego ładować trzeba dużo, najlepiej przed snem, kupić można w prochu w shamanshopie
- Żen-szeń
- Głóg
- 5 - HTP - podnosi poziom serotoniny, co prawda GBL przy niej nie majstruje, ale zawsze lepiej się czuć lepiej
- Jagody acai - też w shamanshopie
- L-arginina - pozwala utrzymać jako takie libido
- Lecytyna
- Krople L-72 - niby jakas homeopatia, ale mi np. pomaga
A nie wspomniałabym! Też znowu biorę Piracetam od tygodnia, 2400mg dziennie, on ma wpływ na układ gabaergiczny. Powołując sie na slowa innych, piracetam może powodować ekscytotoksycznosc ze względu na receptor NMDA który się za bardzo aktywuje pod wplywem piracetamu, co może prowadzi do rozpierdolu i większych efektów odstawiennych. To na razie muszę wyeleminować z diety piracetam, cayenne i inne majstrujące z podwyższaniem glutaminianu rzeczy? Z jednej strony może zataczam błędne koło, ale mówię, małe ilościowo częste polewki powinny chyba być plusem przy odstawianiu?
Tyle informacji, tak mało czasu, coraz mniej giebla... Pomóżcie, proszę
Jak wyglądają te Twoje nocki? polewasz też w nocy?
To że masz problemy ze snem to zrozumiałe. Ja 2 tyg temu miałem pełny cold turkey z 50-60ml ( ciekawe przeżycie nie powiem ) i zacząłem spać względnie normalnie dopiero po tygodniu. Nie miałem jednak żadnych wspomagaczy, nawet dostępu do alkoholu.
Ja próbowałbym to odstawić całkowicie. Odpowiedz oczywiście na w.w pytania ale sądze, że te 9 ml powinny być do przeżycia. Najlepiej gdyby o było w wolniejsze dni. Wkurw na świat może byc wyraźny ;)
No i pamiętaj by unikać na początku stymulantów - żadne pente czy ep przez pierwsze dni. U mnie co prawda był troche większy szok
Tak więc nie katuj organizmu stymulantami.
Niestety nie masz co oczekiwać wybitnych wyników w zapamiętywaniu czy koncentracji. Mózg musi troche odpocząć i sam też nie jest w najlepszej formie. Trzeba troche odpokutować. Jedynie dodanie w.w. supli pomoże w szybszej regeneracji.
Według mnie priorytetem powinien być normalny sen. Nie będzie o niego łatwo, ale mając pod ręką wspomagacze dasz rade o kilku dniach przywrócić normalny cykl dnia i nocy.
Jak coś to pytaj, postaram sie pomóc na ile potrafie.
Jeżeli bardziej "intymne" rzeczy to jak zwykle - priv :D :D
P.S. Co do naszejj sprawy to narazie jestem pod monitoringiem 24h ---> nici z kontrabandy
Co do suplementacji bardzo zbliżoną ostatnio stosowałem (wszystko od początku do GABA z twojej listy + cholina, witamina B3 w postaci amidu kwasu nikotynowego, witamina E, no i baclofen a na pierwsze noce estazolam, rozpoczynałem suplemerntacje razem z rozpoczęciem redukcji dawek czyli 24-48h nprzed całkowitym zaprzestaniem picia. Akurat tak się złożyło że podczas ostatniego odsatawiania miałem piracetam i go podjadałem i o dziwo odczuwałem poprawę jednak pracy mojej głowy. Analogiczny wrażenia odnośnie piracetamu miał też mój znajomy ostatnio odstawiajacy, nie wiem czy to placebo czy coś w tym jest ale na pewno nie pogarszał sytuacji.W każdym bądź razie problemy ze snem będąwyrażnei się zmniejszać z momentem zaprzestania picia inaczej to tylko męczenie się bezsensowne.
Co do pogorszenia się zdolności intelektualnych to ja kchyba Dezerter śpiewał - Nikt nie mówił, że będzie lekko. Kwestia tygodnia czy dwóch i myśłę że powinno wszystko wrócić na swoje miejsce ;-) Na pewno nie poprawiał bym sobie tego stanu stymulantami chyba że jest się zmuszonym do jakiegoś jednorazowego doprowadzenia się choć na trochę do stanu używalności.
400/400/300/300/200
Odstawka totalnie bezbolesna, ZADNYCH efektow odstawiennych. Sen w nomie, psychicznie tez dałam radę. :) jestem cyborgiem czy odstawke można w tak prosty sposób ominac?
dawki rozne pilam, czasem dziennie z 5ml, a czasem z 25 :-D
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.