Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
dalej nakurwiasz tyle tak wjebany jestes? Mi w sumie na 24h leci 40ml teraz. Sort chujowy pewnie dlatego a tolerka swoja droga plus chec bycia ciagle na pizdzie :p no i prawda jak ktos jest slaby psychicznie to w ciagu moze bardzo upasc moralnie i nie tylko... ja staram sie trzymac fason pijac bo ladnie odpierdalalem na poczatku teraz juuz magii nie ma takiej tez wiec jest spokojniej. Poczatki sa piekne ale moga moga byc tez tragiczne w skutkach xD
Fenetylamina pisze:Nie uważacie, że to swoisty paradoks, że popita kosztuje więcej niż trunek? :D
Można by reklamować ćpunom jako super życie. Zamiast siedzieć w domu i polewać ruszasz rwiesz dupy, napady, rozboje, gwałty, bluzganie na każdego i wszędzie, szarpaniny z funkcjonariuszami. Życie jakiego nigdy nie zaznałeś za jedyne 120zł za 250ml. Gratis jakies urządzonko do odmierzania części ml co by dokładnie odmierzać i nie spadło hp. Np można by zrobić jakieś specjalne eventy w stylu rampage, nabijanie punktów przypału.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
london5 pisze: Ale z was leszcze kurwa. Pijecie tyle czasu i narzekacie na ten smak. Mnie to już pierdoli. 2ml na 200ml kranówy do plastikowego kubka i jeb na raz. To nie wino żeby się tym smakować. pije rozpuchol i chuj.
Bo wiesz, ja to pije zazwyczaj z kimś, na mieście, w centrum handlowym, przed imprezą, także zawsze się idzie do sklepu i kupuje coś do picia.
Taki tymbark 200ml się kupi, wleje 2.2ml, pijesz do dna i nie czujesz.
Z perspektywy czasu, jako osoba trzeźwa od dłuższego czasu:
Tak, warto, jeśli zna się umiar.
Ale bądź pewien, że będziesz do tego wracał.
Giebla się albo kocha albo przyjmuje złą dawkę
nabijanie punktów przypału
Dla mnie ma same zalety, nie mam kaca, nie mam zejścia, neutralny dla żołądka. Mogę tylko polecić, to samo moja kobieta, baaardzo sceptyczna i ostrożna w takich sprawach. giebel zdecydowanie zdrowszy od alko.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.