Mimo wszystko to był jedyny opiod, który naprawdę na mnie świetnie działał.
Cała reszta niestety nie osiągnęła pułapu "dobrze". A próbowałem większości aptecznych i paru RC.
Jakieś enzymy chronią mnie przed zostaniem grzejnikiem :D
15 sierpnia 2020Teabadger pisze: Odpowiednik? Ludzie, dajcie sobie spokój z tym gównem. To jedyny opioid, jaki znam (na szczęście), co jest tak przypałowy. Do tego jest to w zasadzie skręt w proszku - kończy się temat po paru dniach i sraka plus inne skrętowe przyjemności. Krótko, ale bardzo intensywnie. A już w ogóle nie wyobrażam sobie co się dzieje z człowiekiem, jak się jedzie na tym dłużej, niż parę dni![]()
A potencjał uzależniający to miało zajebisty.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Po dzisiejszym robię przerwę
25 lipca 2015ambiwalencja pisze: Z niecierpliwością czekam, aż jakiś vendor wprowadzi to do oferty. Na blulajcie wręcz zachwalają. Nikt pewnie nic nie wie o tym w pl?
dam znać jak się pojawi proszę o informacje zwrotną jak bedzie z pewnego żrodła
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.