ODPOWIEDZ
  • 692 / 70 / 0
14 października 2017J-23 pisze:
I co tam starzy wyjadacze, jak sobie radzicie bez U ?
CIERPIE KATUSZE! :emo:
Które to próbuje zaleczać MAFubą, ale amnezjogenne to jak chuj (nodding przebiega na granicy świadomości) i ciężko to dawkować, nawet w dokładnym roztworze....
I właśnie przez tą granicę między ujebaniem a instant snem substancja ta nie zastępuje uli tak jakbym tego chciał...
Poza tym to analog fenta... bardzo euforyczny przy podaniu prochu donosowo, ale po 30 min przychodzi charakterystyczny... kurwa jak to nazwac... stan plastikowego otępienia. Ale bede dalej korzystal z MAFa bo jest znacznie lepszy od fu-f dopoki na rynku w PL nie pojawi się ula i nie rozpierdoli znowu mojego zycia na kawałki.
Trzymajcie się miłośnicy tej boskiej substancji!
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 658 / 53 / 0
Re: U-47700
Nieprzeczytany post autor: Winny »
Ja oprócz kody (Tak! koda znów na mnie działa, jak zarzucę na podkładzie hydroksy to 450 już czuję!) na razie odpuszczam opio.

Po ciągach u47 miałem politoksykomańskie ciśnienie, żeby coś przyjebać. Wiedziałem, że uli nie ma sensu bo to co lata to jakieś gówno więc wpadłem w pirolidynoketony vapo+benzo oporowo %-D

Gdy dotarło do mnie, że wszyscy dookoła myślą, że jestem chory psychicznie zostałem przy benzo.

No i zmieniłem studia, a moje aktualne raczej nie sprzyjają takiej narkomanii...

Ale nadal tęsknię za U-47700 :')
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 607 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: Grenseal »
Właśnie zamówiłem 5g U z tajemnego źródła, które już się kończy... 800 zł mówi same za siebie... Jak przyjdzie to będę miał z 1-2g do odstąpienia aby wycofać kasę jeśli sort okaże się prawilny. :diabolic:

MAF odpada, chyba FuFa zamówiłem w formie amuletów.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 180 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: J-23 »
Ja tam stosuje miks koda+metkat kiedy potrzebuję się poczuć serio bardzo fajnie, choć jest to cień euforii jaki dawała Ula. 2 miesiące styczności z nią to były chyba 2 najlepsze miesiące ever. Życie było niesamowicie ciekawe.
Suddenly I knew exactly what I needed to do.
  • 607 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: Grenseal »
Cierpliwości w następnym tygodniu płacę i zobaczymy czy jeszcze rynku jest prawdziwy sort. Ryzykuje dużo kasy, wiec.... Aby było warto...
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 180 / 4 / 0
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Wyczuwam jakość lepszą niż PL lub nawet legendarne granulki których nigdy nie było mi dane skosztować.
  • 658 / 53 / 0
Jak Ci nie było dane skosztować to co pierdolisz?
Edit. Grenseal dostanie to się wypowie, a Ty i tak nie masz porównania...
Chaos Aksjologiczny
  • 180 / 4 / 0
@winny
Weź odstaw pewne rzeczy lub odwrotnie zarzuc coś na uspokojenie bo zejdziesz na zawał jak takie coś cię denerwuje
  • 658 / 53 / 0
Nie lubię bezpodstawnych opinii.
Chaos Aksjologiczny
  • 34 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: GBenzoS »
Szukam po całym necie, same niepewne sorty za grubą kasę. Czyżby to był koniec jakże wspaniałego U-47700? ;-(
GBenzoS! %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata