14 października 2017J-23 pisze: I co tam starzy wyjadacze, jak sobie radzicie bez U ?
Które to próbuje zaleczać MAFubą, ale amnezjogenne to jak chuj (nodding przebiega na granicy świadomości) i ciężko to dawkować, nawet w dokładnym roztworze....
I właśnie przez tą granicę między ujebaniem a instant snem substancja ta nie zastępuje uli tak jakbym tego chciał...
Poza tym to analog fenta... bardzo euforyczny przy podaniu prochu donosowo, ale po 30 min przychodzi charakterystyczny... kurwa jak to nazwac... stan plastikowego otępienia. Ale bede dalej korzystal z MAFa bo jest znacznie lepszy od fu-f dopoki na rynku w PL nie pojawi się ula i nie rozpierdoli znowu mojego zycia na kawałki.
Trzymajcie się miłośnicy tej boskiej substancji!
Po ciągach u47 miałem politoksykomańskie ciśnienie, żeby coś przyjebać. Wiedziałem, że uli nie ma sensu bo to co lata to jakieś gówno więc wpadłem w pirolidynoketony vapo+benzo oporowo
Gdy dotarło do mnie, że wszyscy dookoła myślą, że jestem chory psychicznie zostałem przy benzo.
No i zmieniłem studia, a moje aktualne raczej nie sprzyjają takiej narkomanii...
Ale nadal tęsknię za U-47700 :')
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
MAF odpada, chyba FuFa zamówiłem w formie amuletów.
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Edit. Grenseal dostanie to się wypowie, a Ty i tak nie masz porównania...
Weź odstaw pewne rzeczy lub odwrotnie zarzuc coś na uspokojenie bo zejdziesz na zawał jak takie coś cię denerwuje
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata