ODPOWIEDZ
  • 2538 / 215 / 0
Bo w ciągu 30 - 60 minut to nawet bez wody działanie U poważnie słabnie :p
Szczególnie jak ma się wyjebaną tolerkę. Nowicjusza trzyma zdecydowanie dłużej, to może i faktycznie woda pomaga. Te wszystkie syntetyki są pojebane. 3mfuf niby trzyma kilka godzin, 1 mg już bez tolerancji mocno grzeje, a jak dojebałem tolerkę w ciagu dnia około 100mg mi schodziło.
  • 180 / 4 / 0
Re: U-47700
Nieprzeczytany post autor: J-23 »
Czy ktoś miał okazję próbować sort tzw. "U47700-B2" ? Siedzi w tym U czy jakaś podróba ?
Suddenly I knew exactly what I needed to do.
  • 299 / 3 / 0
Jest jakaś inna opcja na aplikacje tego niż przez nos? Strasznie jebie to śluzówkę, a działa całkiem spoko. Gdzieś widziałem, że proponowano PR, mógłby ktoś jakoś bardziej szczegółowo opisać jak to zrobić?
  • 180 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: J-23 »
Mówią, że dobrze oralnie próbować. Wolniej tolerka wzrasta i dłużej działa PODOBNO. Nie wiem, wole tego tak nie testować bo jeszcze mi sie spodoba i za 2 lata bedę szukał nowego żołądka. Już wole mieć zdewastowaną śluzówkę nosa.
Suddenly I knew exactly what I needed to do.
  • 1878 / 196 / 0
Kopię dłużej ale i mniej intensywnie

Generalnie wielu pułkowników doszło do wniosku, że per kicha najmocniej i najlepioj
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 2538 / 215 / 0
Oralnie się totalnie nie opłaca. Jak kabli nie tykasz to zdecydowanie sniff lub pr. Ale lepiej nie waliż dodupnie, przeżresz sobie śluzówke i jeszcze jakiegoś zakażenie dostaniesz czy ki chuj.
  • 658 / 53 / 0
Oral nie umywa się do sniffa.

Zadowalający stan uzyskujemy od dużo wyższych dawek, a wolniej nachodzi i długość działania jest dość podobna, doustnie klepie dosłownie chwilę dłużej...
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 2538 / 215 / 0
I absolutnie nie próbuje podawać pod język ! Wpadłem na tak genijalny pomysł gdy byłem w trasie, non wrak, zero drożności, dawki końskie. Pr nie było jako, podskórmie też bo brak sprzętu... Może pod jęzor ? No to piękna porcyjka na czubek noża, myk pod jęzor trzymane ile wlezie, reszta połknięta, i co ? Nie dość że nie poklepało to kurewsko boląca nadżerke mi zrobił, dyskomfort przy jedzeniu, piciu. Paskudztwo. Ale to był prawilny sort ech... żarł jak kwas ale kopał jak automat kałasznikowa.

Jak jednorazowo to spróbuj PR tylko po lewatywie, jeśli koniecznie chcesz szybciej i mocniej, jednak ostrzegam może chwile zaboleć... ale warto :D
  • 172 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Puny »
Dobra to teraz pytanie od nie-opiatowca.

Wy na serio chcecie truć się tym gównem bo faza lepsza od heroiny/morfiny czy to raczej kwesta kasy a raczej jej braku? Wiadomo pozostaje jeszcze dostępność ale dla chcącego nic trudnego czyz nie.

@partyzant88
Duże szczęście gratulacje. Zawsze czytając takie to wasze historie z SORu ciesze się oczywiście a zarazem mam to przerażające nieodparte wrażenie co by było gdyby nikogo przy was nie było. Mieszkając sam w domu już bym wykitował. I dlatego nie zamierzam się brać za jakiekolwiek mocniejsze opiaty :-/
  • 607 / 25 / 0
08 września 2017J-23 pisze:
Czy ktoś miał okazję próbować sort tzw. "U47700-B2" ? Siedzi w tym U czy jakaś podróba ?
Tak z bezpiecznego źródła, sort jest godny uwagi i jest to na pewno U-47700. Mogę polecić, w dobie ostatnich Ulek ten był najlepszy IMO.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.