Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Ale 2 karnistry..
Zaczeło się jak zwykle; zmniejszenie napięcia w ciele, euforia, lekkie zmiany w wizji. I to brzęczenie wszędzie w ciele.
Po może 10 sekundach brzęczenie zamieniło się w ból. Ogromny ból. Pamiętam, że w tamtym momencie miałem myśl, że to doświadczenie jakby każde zakończenie nerwowe w moim ciele było ocierane o kolce róży. Nidgy wcześniej nie doświadczyłem takiego bólu po narkotykach.
Po chwili zaszła dysocjacja. Nie byłem tego w pełni świadom, ale w tym momencie muzyka przestała grać, oraz jakbym po prostu przestał widzieć, nic. Ból był taki ogromny, że byłem przekonany, że umieram.
Mineło następne kilka sekund. Peak. Nie miałem żadnych myśli. Nic nie widziałem, nic nie słyszałem. Jedyne co w mojej głowie istniało, to obraz mojego całego układu nerwowego, oraz agonalny ból.
Czekałem na śmierć.
Po może 30 sekundach, pojawiła się pierwsza myśl - "chyba schodzi." Na początku nie wierzyłem samemu sobie, ponieważ byłem w pełni przekonany, że zaraz umrę.
Ale ból zaczął ustawać. Wtedy uwierzyłem, i poczułem ulgę.
Chyba nie muszę mówić, że nie należy to do moich przyjemniejszych doświadczeń narkotykowych, chociaż nie żałuję.
Nigdy o podobnej reakcji po N2O nie słyszałem..
Zachęcam do podzielenia się własnymi doświadczeniami <3
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.