Zamowilem gram mefedronu i gram pFPP do badan od aminowych, i tu pojawiaja sie moje pytania odnosnie ww. substancji:
Pytanie czysto teoretyczne, czy istnieje mozliwosc podania pFPP w postaci dichlorowodorku I.V.?
No i jak z roztworami? Wyczytalem jedynie o rozpuszczalnosci w wodzie, a co z etanolem?
Próbował ktoś jakiegoś delikatnego połączenia pFPP z jakąś tryptaminą? Czego można by się spodziewać po powiedzmy 30mg pFPP+ 20mg hometa?
W najblizszym tygodniu postaram sie jak najbardziej szczegolowo opisac efekt uzyskiwany przez pFPP.
Dzięki, przy okazji wiem ile wchodzi w blotter.
Wyglad identyczny jak ze zdjecia zamieszczonego w pierwszym poscie tego watku (malutkie krysztalki o zabarwieniu przechodzacym od bezbarwnego do ciemnozoltego), smak - gorzki.
Przyjalem okolo 20 mg pFPP donosowo. Lezka pociekla, szczypie w nos i w sluzowke gardla bardziej niz mefedron.
Po 15 minutach - lekkie uczucie ciepla rozchodzacego sie po organizmie, zwiekszona wrazliwosc na dzwieki, suchosc w ustach.
Po 30 minutach - bol glowy, lekkie otepienie, z poprzednich efektow nie zostalo nic.
To moj drugi raz z jakimikolwiek piperazynami (pierwszy byl z Diablo XXX na BZP - to spotkanie zaowocowalo 12 godzinami ogolnego podkurwienia i lekkim przyspieszeniem tetna), dlatego nie wiem czy zaglebiac sie jeszcze w badanie piperazyn, co prawda 20 mg to calkiem nieduza dawka. Moze po prostu nie sa to substancje stworzone dla mojego organizmu.
Ewentualnie za pare dni podejme jeszcze jedna probe zwiekszajac dawke do okolo 60 mg.
murtibing pisze: Murti-Bing poleca orala dla pFPP. I od razu co najmniej 30 mg.
I pytanie - oplaca sie jeszcze dzisiaj probowac czy testy przesunac o pare dni ze wzgledu dzisiejszego nieudanego?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.