Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Tak od sieie napiszę - chociaż ciągle muszę przepraszać za żywota, bo jestem nowy - że to faktycznie jakaś dziwna praktyka GP. Jak można kogoś w złym stanie odsyłać na policję? Jeszcze biorąc pod uwagę ile osób w UK wciąga różne świństwa i zwłaszcza w weekendy delikwentów tylko pogotowie zbieraz z ulic na Emergency...Lekka paranoja, albo GP miał 'zły dzień',
Choćbym kroczył ciemną doliną,
zła się nie ulęknę,
bo Ty jesteś ze mną!
  • 397 / 32 / 7
kanonier40 pisze:
Tak od sieie napiszę - chociaż ciągle muszę przepraszać za żywota, bo jestem nowy - że to faktycznie jakaś dziwna praktyka GP. Jak można kogoś w złym stanie odsyłać na policję? Jeszcze biorąc pod uwagę ile osób w UK wciąga różne świństwa i zwłaszcza w weekendy delikwentów tylko pogotowie zbieraz z ulic na Emergency...Lekka paranoja, albo GP miał 'zły dzień',

Po co przepraszać? Każdy był "nowy"...

Chuj wie jak można odsyłać na policję...nie rozumiem i ja. Hm... złym stanem raczej bym nie określił tego co miałem w głowie hehe...po prostu chciałem odrobinę pomocy w odstawieniu, złagodzeniu.zjazdu...ale jak widać usypuję coraz wyższy stok a linie które na jego białym zboczu kreślę są coraz szersze i zaczynają się kręcić....
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 1 / 0
W Londynie latwo o MDMA? Raczej piguly bym wolal? Bede 2 dni z rzedu po klubach z electro dance sie szlajal to bede rzucal okiem ale tak tylko pytam. Przy wejsciu sprawdzaja, psy wiec moze nie tak latwo juz W klubie... jak to jest na dzien dzisiejszy i czy jakies pigulsy maaja dobra renome, chodzi mi o logo.

Nie pytamy tu o ceny - kapewu?
wlq
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2016 przez wildwolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Pytania o ceny.
  • 680 / 43 / 0
Co to za bzdura? Latwiej o walek w pixach bo moze byc w nich wszystko, a MDMA wystepuje zazwyczaj w formie kryształu a nie prochu. Lekko brązowe kryształy/moga byc tez troche szarawe/ to największe prawdopodobienstwo ze to wlasnie emka, piksy ruszac tylko jesli znalazles je na pillreports albo gdy jakis znajomy juz je jadl i mowi że dzialaja ok.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 74 / 1 / 0
Ee mi tam na raz max dwa starczy nie potrzebuje grama kupowac, w prochu tym bardziej moze byc wszystko przy tak wielkiej ilosci rc...

Sluszalem ze ups zolte byly mocarne ale juz chyba poznikaly
  • 581 / 91 / 6
No i czekam na dobry s&s, bo STP %-D Kto zna w okolicach Londynu dobre miejscówki na tripa? Bez ludzi, naturka, obszar duży na tyle żeby sobie łazić.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 334 / 13 / 0
Brak ludzi to największy problem, bo sporo osób chce uciec z metropolii, szczególnie jak jest weekend i słoneczna pogoda. Blisko Londynu ciężko o dobre miejsca. W Epping Forest może być ciekawie. W sumie tylko raz tam tripowałem i za dużo nie chodziłem, ale było całkiem przyjemnie. Był to też środek tygodnia, więc nie było zbyt wielu wałęsających się ludzi.
  • 3 / / 0
Witam mam pytanko czy moge zamowic 4CMC do Anglii?
Jak to jest z legalnoscia ? Bo w Europie z tego co sie orientuje to ten zamiennik jest legal
  • 581 / 91 / 6
@up od czwartku w uk żaden rc nie jest legal. Zobaczymy jak w praktyce wyjdzie. Ale cmc????? Biedne dziecko kokainę ogarnij, łatwiej będzie.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 64 / 6 / 0
rzabanakwasie pisze:
No i czekam na dobry s&s, bo STP %-D Kto zna w okolicach Londynu dobre miejscówki na tripa? Bez ludzi, naturka, obszar duży na tyle żeby sobie łazić.
Richmond park? Jadłam tam grzyby raz. Ludzie niestety byli, ale sa miejscówki gdzie mniej łażą :P było zacnie w sumie
"Here we are, she thought, At the edge of the world, the very edge of western ... and all of us are so desperate to feel something, anything,…”
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.