20 maja 2023Niewiemniewiemnic pisze: Rozumiem. Szkoda mi hajsu na ten kox z dupy wzięty. Jeszcze nigdy na wakajkach nie dostałem naprawdę spoko sprzętu. W ogóle z dwa razy w życiu jadłem coś konkretnego, zazwyczaj jednak jest to coś nie wartego pieniędzy.
Musisz poznać Hiszpanów.Po pierwsze będzie dużo tańszy i lepszy...
21 maja 2023duben pisze: Jesli dostaniesz, to raczej z drugiej reki, nie prosto z labu :P
Mój ziomek opowiadał, że na luzie weszli, nabili im tokeny z pieniędzmi i zapłacili.
Też trochę poczytałem. To jest tam tak, że są kluby, podobno musisz zostać zaproszonym, by dołączyć do takiego klubu (przepisy), ale przed klubami i miejscami turystycznymi stoją goście, którzy po podaniu adresu @ wysyłają zaproszenie, z którym możesz udać się do klubu.
Tak jak wspomniałeś, członkostwo kosztuje, nigdzie nie znalazłem ile, ale myślę, że możesz mieć rację z 17 euro. Jak już uda się wejść do klubu, to już z górki, doładowanie wirtualnej karty i wybierasz zioło.
"Najtrudniej" z tego wszystkiego to dostać się do klubu.
Dodatkowo, wie ktoś czy zakupionego bucha mogę normalnie zabrać do mieszkania (nie hotelu), czy trzeba palić wszytsko na miejscu?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.