Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 349 / 0
Grzyby nie, trufle tak. Reszta ktora wymieniles tez legalna. W smartshopach.
  • 186 / 7 / 0
A jak tam stoi HBWR? I najważniejsze czy są tam sklepy stacjonarne?
Obróć życie w żart
  • 3362 / 349 / 0
http://www.zamnesia.nl/
Obczaj sobie
Wiekszosc smartshopow ma identyczna oferte jesli chodzi o ziola, nasiona LSA, trufle.
Sa sklepy stacjonarne, w takim Amsterdamie czy Rotterdamie znajdziesz kilka coffee/smart/headshopow, w mniejszych miejscowosciach moze byc trudno ze smartami i headami, ale jeden czy tam dwa coffee prawie zawsze sa.
  • 1 / / 0
Witam wszystkich. Wiecie może czy w mieście Nijmegen lub Venlo można dostać, w kofiku na przykład, jakieś grzyby, DMT, szałwie?
  • 6 / / 0
Hejka, ktoś coś wie o mefku w Amsterdamie? Jak to wygląda na dzień dzisiejszy
  • 3177 / 888 / 5
3mmc ta, legalne
mefa nie ma, nawet mi się o uszy nie obil
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 5 / / 0
15 września 2015bumquist pisze:
Witam wszystkich. Wiecie może czy w mieście Nijmegen lub Venlo można dostać, w kofiku na przykład, jakieś grzyby, DMT, szałwie?
W kofie nie dostaniesz żadnych grzybów. W Venlo obok jednego kofika masz smartshop i tam już możesz dostać coś innego niż mj.
  • 105 / 14 / 0
Z tego co wiem to w Venlo nie ma już żadnych smartshopów, ale w Nijmegen jest kilka, tak jak i w Venray, Roermond ;-)
  • 1 / / 0
:strzykawka: Właśnie jadę do Hagi. Jak tu z wypisywaniem recept na benzo i co najważniejsze, jak zdobyć majke? Bo na helu z pewnością mi nie zależy :trucizna: a :liść: :tabletki: to wiadomo gdzie znajdę.

przeniosłem do właściwego tematu zbiorczego. DexPL
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.