Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Prosze o jakieś konkretne info !
  • 4024 / 372 / 951
1. Jeśli przez "konkretne" rozumiesz "od kogo konkretnie" to srogo się zawiedziesz.
2. Na przyszłość nie dubluj tematów.
  • 9 / / 0
Zupełnie nie chodzi mi o adresy ani numery telefonów , tylko o to gdzie szukać, czy prędzej kupie od murzyna czy ciapatego. Interesuje mnie także co grozi gdy zlapie cie policja, slyszalem ze za pierwszym razem jest to mandat następnie grzywna a dopiero potem ma się poważniejsze problemy. Podobno ganja w UK nie jest legalna ale tolerowana. Jeśli ktoś może się odnieśc jakoś, będę wdzięczny.
  • 33 / / 0
http://webehigh.com/index.php?l=1&count ... %20Kingdom

Masz konkretne info. Powinienes sobie poradzic.
  • 44 / / 0
Bogen pedał.

Nie byłem w UK więc nie wiem, ale we Paryżu to się murzyna zaczepiało, pokazywało 20 euro a on pokazywał ile za to może dać. Oczywiscie (nie myślcie ze tak tylko w polsce jest) wyciągnął z jajek gram ziola i gram haszu i do mnie ze za 20 euro to albo to. Puknąłem się palcem w czoło i chyba załapał że tak łatwo w chuja nie poleci (jeszcze jebany jak łape wyciągał po hajs), po czym się odwróciłem i mnie zawołał mówiąc ze zrobi wyjątek i odda mi sztuke haszu i zioła za 20 Ojro.
Uwaga! Użytkownik Pawian Czerwona Dupa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Wielkie dzięki Chaos, z tego co czytam na stronie przez Ciebie podanej moje obawy co do dostępności przestały mnie męczyć. Wygląda na to że znacznie łatwiej jest znaleźć to czego się szuka w UK niż w PL.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.