Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 17 / 2 / 0
Zamarzyły mi się wakacje, pod uwagę biorę Grecję, Maroko, Albanię, Cypr, Hiszpanię i Bułgarię.
Dotrzeć zamierzam tam samolotem więc wzięcie ze sobą wyprawki odpada. Nie chcę by wymarzony urlop skończył się szybciej niż zaczął. Stąd pytanie, dokąd by na 100% zaraz po zameldowaniu znaleźć włada lub coco? I gdzie szukać? Podejrzewam, że opiekun wycieczki raczej nie pomoże :zombie: Dodatkowym atutem była by dostępność MDMA na plażowych baletach :mniam:
  • 8103 / 909 / 0
Hiszpania !
Coco jest w chuj i to podobno dobrej jakosci.
Z wladkiem się nie spotkałem, wszędzie koks.Szukaj w parkach albo klubach w nocnych godzinach, pytaj się głownie młodych, tylko pamiętaj ze w ES mało kto gada po angielsku ( maja taka mentalność, ze jak chcesz nawiązać kontakt to tylko español ).
Przetłumacz sobie podstawowe zwroty które pomogą Ci ogarnąć towar.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1893 / 182 / 0
Formuła 1, Grand Prix Austrii, Red Bull Ring, 28-30 czerwca.
  • 13 / 1 / 0
Hiszpania - białko tanio i łatwo kupić .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.