Bo wciągam te tabletki i to z przyjemnością. Nie boli wcale tak bardzo, ani długo, ani spływ nie jest jakiś tragiczny.
Za to w sranie - o panie! Tylko polecam sprawdzić czy się ciasnej dupy nie ma, bo może się okazać, że dwie tablety wylądują na pościeli lub podłodze
A co do sniffa z opinii ludzi też wynikało, że boli strasznie, spływ okropny itp itd a jak dla mnie to większość ulicznego "tematu" piecze o wiele bardziej nie mówiąc już o spływie. Chuj wie co tam siedzi tak naprawdę.
No i jak krotsza faza to mi by bylo szkoda , bo ja zydek jestem - jak kupilem to musi trzymac jak najdluzej
Z tymi śluzówkami to też fakt, ale jeśli w końcu się człowiek ogarnie i bierze coś raczej w małych ilościach i bardziej okazyjnie to zajeżdżanie śluzówek nie stanowi jakiegoś dużego problemu.
Możesz tę samą ilość na dwa razy sniffować. Wychodzi wtedy mocniej, dłużej i mniejszy bl (zazwyczaj), a co za tym idzie o wiele większa przyjemność.
Za to kiedy już jestem pod wpływem (psychodelika jakiegokolwiek) to bodyload się mnie nie ima. Czuję tylko: oho! Nadchodzi! Trzymajcie się burty camerades!
I jest wesoło
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.