Są jakieś różnice w zależności od podania na dziąsło, sniff lub oral? Która droga najlepsza i orientacyjnie ile na pierwszy raz z tą konkretnie fenylką?
Ogarnij tripsita, psychonautwiki, erowida, albo sam eksperymentuj i daj znać. Dla mnie 1 zielona tabletka z nie wiem ile mg wystarczyła, żebym obiecał sobie, że nigdy więcej tego nie tknę ;-) .
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Jeszcze mnie tak hypek nie zawiódł :)
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Żółte tabletki 10mg dostępne rok temu na polskim rynku zdają się działać zgodnie z teorią. 10mg to lekka psychodela. Zagadka jest jednak wciąż jak ma się dawkowanie sniff do podania oralnego.
W nos nie ładuję nic poza coco, pod językiem nie chce mi się trzymać, połknięcie za słabe, igieł już nie używam. Zostaje p.r. :)
0 pozytywnych wrażeń po 20mg p.r.
Nieprzyjemny bl- mdłości, wymioty, mocne wazo i długo się utrzymująca pusta i wkurwiająca stymulacja nie dająca się przepić gorzałą i browarami.
Wizualnie, mentalnie 0. Null. Nothing. Nawet podniesionego nastroju brak.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
09 listopada 2018Kochanek Heleny pisze: Odpuszczam zamawianie rc psychodelików. Kwas to jest kwas, pewniak i zawsze sztos.
Ehhh te wspaniałe czasy hometa i aco-DMT :(
Za ewentualne błędy przepraszam, jakos dwie godziny temu przyjąłem 10mg. To był podobno ulubiony psychodelik Ann Shulgin. Niestety to dziwne uczucie w brzuchu, nie wiem, bólem tego nie nazwę, dyskomfort to chyba najlepsze określenie psuje dla mnie całe doświadczenie. Do 2C-B tego nie porównam, raczej do 2C-P. Wizuale typowe dla fenylek, niestety nie ma tej empatii (oby jeszcze). A tak to nuda, nic specjalnego. Nie nastawiałem się na niewiadomo co, ale troszeczkę jestem zawiedziony. Podanie podjęzykowe, 20 minut trzymałem. Możliwe, że edytuje i zmienię zdanie o 180 stopni :-D
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.