Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 80 / 0
Re: 2C-E
Nieprzeczytany post autor: hess »
Ja mam nie dyskotekowy nastrój po 2C-E, ludzie mnie męczą, jestem wyalienowany od trzeźwych ludzi i ogólnie preferuję spokojniejsze set &settings.

Oprócz tego 2C-E nie stymuluje mnie do tańca wcale, a okresowe niedyspozycje fizyczne też są czymś, czego nie chciałbym przeżywać w zatłumionym pomieszczeniu. Może gdyby przeczekać bodyload i dowalać cały czas gbla, żeby być bardziej uspołecznionym to może.., ale są lepsze psychodeliki na imprezę (np. niewielkie ilości LSD, lub LSA + GBL, na prawdę polecam w dużych klubach szczególnie, gdzie nie ma tłoku zbytniego).
  • 2362 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: derb »
GBL i psychodeliki....
I ty jeszcze masz zamiar doradzać ludziom :nuts:
BS
  • 1425 / 80 / 0
A czy ja komuś doradzam? Piszę tylko o swoich preferencjach. A tak na marginesie wiele osób może powiedzieć, że GBL z świetnie się łączy z wieloma psychodelikami. Także dalszy komentarz pozostaw dla siebie ;-)
  • 857 / 2 / 0
Laczyc sie laczy, ale oglupia i wszystko to o co chodzi w psychodelikach zabiera. To tak jakbys pil alkohol gdzie dodatkowo porusza ci sie obraz i masz jakies male wizuale. Laczenie GBL i psychodelikow polecam ludziom, ktorzy na te drugie mowia ,,kolorki"

Ps. Odnosnie 2ce (w mixie z grzybami) to kiedys bylem wlasnie na dyskotece i bylo na pograniczu ogarnialnosci wiec zabawowo imo ni chuja sie nienadaje.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Erkan »
Kolorki jak kolorki, nie każdy trip to musi być studnia wszechwiedzy. Z mojego doświadczenia wiem że 2C-E jest dość tępe i nie ma jakichś głębszych myśli na nim, jest takie właśnie głównie do zabawy fraktalami. Na 2C-P na przykład miałem taką gonitwę myśli że myślałem że mi czaszka eksploduje.
Uwaga! Użytkownik Erkan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 2 / 0
Pamiętam mój pierwszy raz na 2ce gdzie po peaku (dla mnie właśnie to była zabawa fraktalami) zrozumiałem cały wszechświat. Niestety nie pamiętam co dokładnie wymyśliłem bo to było dawno,ale wiem,że miałem taką gonitwę myśli jak Ty na 2cp
  • 3206 / 176 / 0
Ps. Odnosnie 2ce (w mixie z grzybami) to kiedys bylem wlasnie na dyskotece i bylo na pograniczu ogarnialnosci wiec zabawowo imo ni chuja sie nienadaje.
z grzybami
zabawowo sie nienadaje
No kurwa, miksujesz substancję z inną a potem mówisz, że jedna z nich nie nadaje się na imprezy. Co Ty odwalasz?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 550 / 3 / 0
Erkan pisze:
Kolorki jak kolorki, nie każdy trip to musi być studnia wszechwiedzy. Z mojego doświadczenia wiem że 2c-e jest dość tępe i nie ma jakichś głębszych myśli na nim, jest takie właśnie głównie do zabawy fraktalami.
Różnie to bywa. Mnie najdalej mentalnie wysłało właśnie 2C-E, a nie tryptaminy. Choć myślę, że to tryptaminy mają ku temu większy potencjał. Kwestia s&s :) No i dawka też swoje zrobiła. Była na tyle duża, że przez cały trip moim ciałem władała nieznośna stymulacja która po peaku dała się odczuć jako paskudny zjazd.
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 857 / 2 / 0
Limitbreaker pisze:
No kurwa, miksujesz substancję z inną a potem mówisz, że jedna z nich nie nadaje się na imprezy. Co Ty odwalasz?
Fakt, moze to dziwnie wyglada. Jadlem i bylem tez na samym 2C-E na imprezie a do mojego postu chcialem taka dygresje wlepic ale totalnie pojebalem. Pewnie jakis zaspany bylem -_-
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 80 / 0
Ja zawsze 2C-E brałem w celach czysto rekreacyjnych. Nie jest to substancja, która wywoływałaby u mnie znaczne rozszerzenie świadomości i spojrzenie na rzeczywistość z innej perspektywy. Zdarzały się jakieś niezobowiązujące introspekcje, aczkolwiek nie były one jakoś wielce odkrywcze.

Przez pewien okres robiłem obszerne badania nad działaniem tej substancji i wielokrotnie zdarzało mi się wrzucać zarówno w samotności jak i w grupie. Tripy solo pomimo dobrych wizuali okazywały się dosyć nudne...Natomiast w grupie kilku osób wrzut 2C-E raz na jakiś czas zapewniał prześmiesznego i bardzo rozrywkowego tripa.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...