Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2877 / 266 / 0
18 mg, ale pewny w 100% nie jestem
  • 53 / 8 / 0
Cóż, był to mój pierwszy trip na 2c-x, z fenylkami miałem do czynienia jakieś 3-4 razy, zawsze nbome. Z kumplem zarzucilismy po 2 myszki sniffem. Uczucie na nosie faktycznie nieprzyjemne, ale bez przesady, po 20-30 minutach jak wszystko splynie jest już great. BL całkiem znosny, wejście bardzo szybkie bo juz po 3-4 minutach można zauważyć poczatki falowania. Całkiem niezły grajdoł przez pierwsze 30 minut, później już tylko coraz lepiej. Ogólnie całość zamknęła się w 5h jakoś, po których jeszcze można było dostrzec ładna sajko poswiate na przedmiotach. Podczas bomby, na podbicie jakieś 3 lufy palenia, bardzo lubię komponować trawę z sajko. Wizuale naprawdę świetnie, na peaku było tak plastycznie, ze naprawdę wiele z tym światem można zrobić. Ogólnie bardzo polecam, zastanawiam się jakie byłoby dorzucenie na afterglow kwasika do tego :))
  • 55 / 3 / 0
Jak długo działa podane donosowo? Dociąganie potem ma sens, czy nie za bardzo?
Miałem pszczółki jedynie w formie blotterów, ale jak po peaku dorzuciłem sobie kilka kartonów to przedłużało całość tripu o kilka godzin, chociaż to już nie było to samo co na początku.

Chyba sam sobie odpowiedziałeś, bo w drugiej części twojej wypowiedzi znajduje się "odpowiedź" ;-)

@Witkacy
Uwaga! Użytkownik cefelia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 744 / 28 / 0
Krócej i szybsze wejście, ale taka droga podania wyżej wymienionej substancji jest bolesna.

Jak sam nie sprawdzisz, to się nie przekonasz. ;-)
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 2877 / 266 / 0
jest bolesna i to mocno, ale w moim przypadku to jedyna droga podania, bo jedzone na mnie prawie nic nie działa. na szczęście boli z 15 min i totalnie przechodzi
  • 53 / 8 / 0
Jeśli mam być szczery to sądzę, ze jeśli to jest dla was bardzo bolesne to albo ja mam jakąś kichawe mniej wrażliwa już, albo wy nie doswiadczyliscie prawdziwego rozpierdolu w nosie :D
  • 1329 / 58 / 0
Sniff jest niezbyt przyjemny, smak chemii zostaje w nosie dosyć długo. Mi to specjalnie nie przeszkadza, ale np. kiedys znajomy przyprowadził dziewczynę na wspólną intoksykację to po pierwszym sniffie stwierdziła, że za bardzo boli, żeby to wciągać. A to błąd :finger: Jak pisał p4weu, to jedyna słuszna droga podania tej substancji, nieporównywalnie bardziej wydajna niż oral. Co do dorzutek, to w moim wypadku dociąganie dawało niezłe efekty, jak rzadko w przypadku sajko.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 165 / 5 / 0
u mnie ostatnio pojawily sie dropsy mysze zolte, takie male twarde pillsy i za pierwszym razem 1 sztuka oralnie zaskoczyla mnie kurewsko przyjemnie. w przypadku sniffa hmm niewielka roznice odczulem, ale swoje zrobila tolerka. niemniej sniff byl tak cholernie nieprzyjemny ale to nie tyle, ze nos nakurwia tylko substancja 'wzera' sie w gardlo i nic nie pomaglo zapijanie or inne proby pozbycia sie tego. dopiero jak sie zaczzelo ladowac 2cb to taki jakby efekt przeciwbolowy i uczucie natychmiast zniknelo. jak dla mnie w tym przypadku szkoda sie meczyc, bo finalnie efekt taki jak oralnie i to wcale nie tak duzo wczesniej. ale biore poprawke na tolerke, ktora wyrobilem w tzw. 'miedzyczasie'. co ciekawe, 2cb ktore kiedys nabywalem via net sniffowalo sie duzo lepiej, i owszem- zarlo, ale nie az tak. moze to kwestia zapychaczy, ktore zawiarala pigulka, d'now
  • 447 / 50 / 0
2 cb w formie malego dropsa z myszka zielony kolor

poezja

jak wchodzi szarpie na zyganie :)
ladowanie ponad godzine minimum
faza fajna wszytsko faluje plus wszytsko sie mieni takimi iskrami kolorowymi, zabawa przed lustrem niesamowita :P
w jedna noc zjadlem 7 miałem naprawde niezly rozpierdol mozgu,
1 zjedzona o hmm 20, 2 dorzucona o 22, dalej nie pamietam, bylo duzo to co chwil;e dorzucalem, jak zrobilo sie jasno na dworze i kompani mikeli mnie dosc, zamknelem sie w pokoju i staralem zasnac,
udalo sie ale snem tego bym nie nazwal :)
zadnych efektow ubocznych chociaz zjadlem jak mi sie wydaje duzo :)
  • 241 / 6 / 0
Czy 25mg 2cb będzie odpowiednia dawka dla osoby która nigdy nie miała styczności z tematem? Chodzi mi o to czy przy takiej dawce doświadczy CEVow i OEVów?
I jeszcze jedno pytanie, chce to podać tej osobie w kapsulce zelatynowej do połknięcia, zadziała?
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.