Ale rośnie we mnie potrzeba postawienia się, jest gdzieś tam we mnie i ostatnio trochę wyziera zza maski.
A co do nowych ludzi: rozgryzają mnie prawie zawsze i traktują tak jak ja bym nie chciał, żeby traktowali. I tu trzeba się będzie postawić.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Podchodź z szacunkiem ale trzymaj dystans.
Popieram to, ze po prostu nie warto mowic duzo o sobie, a w szczegolnosci o problemach. Ludzie nic sobie z tego nie zrobia, bo ten swiat jest zbyt przerosniety egoizmem. Sa osoby prawdziwe, ktore moze by zrozumialy, ale to naprawde nieliczna grupa. Dlatego trudno jest zaufac, czasami lepiej jest byc samemu. Trzeba trzymac glowe wysoko i isc w przod ;-)
Gdy głowę za wysoko trzymasz, wdepnąć w gówno możesz :finger: rimember
hipollek pisze:"Trzeba trzymac glowe wysoko i isc w przod "
Gdy głowę za wysoko trzymasz, wdepnąć w gówno możesz :finger: rimember
Życie to najlepszy narkotyk...
Nie chodzi tutaj o kozaczenie, a przewartościowanie swojego ego, stworzenie w swoim umyśle obrazu siebie zbyt wyidealizowanego, bo wtedy się może okazać, że to przezaqjebistesupermega JA jest w gruncie rzeczy chujowym statkiem z betonu.
Niektorzy to zle interpretuja
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,
Powraca męka codzienna istnienia.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.