Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 954 / 51 / 0
"nakurwiaj, niczego nie żałuj" :-D
  • 1534 / 197 / 0
czekają cie zajebiste przeżycia :D
  • 127 / 13 / 0
Kurwa, młody. Kup z 10 kg mateusza. Te keto gunwo co jak koks działa troszku, to ni chuja się ima tego, co było kiedyś.
  • 564 / 52 / 0
Nie dorzucaj, zostaw na jutro[emoji23]
Predzej martwy niz slaby
  • 8103 / 909 / 0
Nie jarac ziola, tylo napierdalac benzo i wino byk.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3215 / 416 / 0
- Nie żryj zaleponu
- Nie popijaj zaleponu wódą
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 28 / 0
Nie bierz psychodelików :D
  • 837 / 78 / 0
Zrób to co planujesz to zjebiesz sobie życie elo
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 395 / 36 / 0
Nie dotykaj alkoholu i amfetaminy - graj w piłkę, rozkręcaj komputery, idź na siłownie ---> Ciężka praca nie pozostanie bez odzewu. To jak miałem 14 lat i bym się do tamtego okresu mógł cofnąć.
Z najnowszych 2014r nie szukaj w sklepach internetowych RC - tj ZŁO!!! do niczego Cię dobrego nie doprowadzą (True Story) :cool: :'(
  • 141 / 36 / 0
"Zawsze podejmujesz dobre i przemyślane decyzje, rób co uważasz i tak będzie dobrze..."
"morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.