Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Ogólnie to leciałem kilka dobrych tygodni na speedzie zanim wjechal temat po,którym nie mogłem zasnąć 4.5 dnia. Wjebalismy z ziomkiem przez ten czas ze 20 gietow . Generalnie nie polecam ;) Łeb już miałem tak poryty ,że nawet nie chce sobie tego wyobrażać. Nie jadłem , nie spałem,w chuj alko ale chodziłem normalnie do pracy i paliłem po 3 paczki fajek dziennie 😁 Po tej akcji kurwa nie miałem w sobie już chyba nic pozytywnego w sobie. Zajechanie totalne . Dlatego pojechałem do ośrodka uzależnień na 7 tygodni. na jakiś czas pomogło ;p
  • 0 / / 0
8 dni...Nie polecam...
  • 41 / 11 / 0
3 dni ale bez narko.Takto max 48 h.Bez narko po tych 3 dniach fajny stan,taka euforia.No ale dlugo nie trwala bo jak zasnalem to spałem prawie dobe.
  • 2 / / 0
3 dni no ale jak sie juz obudzilem po 14h to sie czulem jak nowonarodzony :)
  • 4 / 1 / 0
Chyba 4 dni, ale nie za bardzo teraz wiem
  • 2809 / 364 / 0
Ja miałem nawet po 2-3 tygodnie ... niestety mam taka chorobę która powoduje zwloknienia pod skórą ( coś jak bysmy mieli kamień pod skórą i nie dość że ból jest do nie usmierzenia to i ciezko się ułożyć wygodnie ) po takim okresie w sumie po kilku nocach wygląda sie strasznie mega zajechany zmęczony itp ...
  • 142 / 6 / 0
5 dni
  • 230 / 26 / 0
rekordy po fecie to 4 dni, zazwyczaj 3 dnia juz liście zaczynały przypominać jakieś postacie, 4 dzień to już były mocne haluny
5 dni na paście, po czym przed kompem zemdlałem i się obudziłem po 0,5 h i bylem dość mocno wyspany i nigdy się kurwa nie dowiem jakie składniki w tej paście były :D
  • 36 / 1 / 0
3,4 doby i było kiepsko:D
Uwaga! Użytkownik stormsheiiii jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 18 / 0
8 dni, miałem 20 gram pasty amfetaminowej
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.