Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Ogólnie to leciałem kilka dobrych tygodni na speedzie zanim wjechal temat po,którym nie mogłem zasnąć 4.5 dnia. Wjebalismy z ziomkiem przez ten czas ze 20 gietow . Generalnie nie polecam ;) Łeb już miałem tak poryty ,że nawet nie chce sobie tego wyobrażać. Nie jadłem , nie spałem,w chuj alko ale chodziłem normalnie do pracy i paliłem po 3 paczki fajek dziennie 😁 Po tej akcji kurwa nie miałem w sobie już chyba nic pozytywnego w sobie. Zajechanie totalne . Dlatego pojechałem do ośrodka uzależnień na 7 tygodni. na jakiś czas pomogło ;p
  • 0 / / 0
8 dni...Nie polecam...
  • 41 / 11 / 0
3 dni ale bez narko.Takto max 48 h.Bez narko po tych 3 dniach fajny stan,taka euforia.No ale dlugo nie trwala bo jak zasnalem to spałem prawie dobe.
  • 2 / / 0
3 dni no ale jak sie juz obudzilem po 14h to sie czulem jak nowonarodzony :)
  • 4 / 1 / 0
Chyba 4 dni, ale nie za bardzo teraz wiem
  • 2814 / 367 / 0
Ja miałem nawet po 2-3 tygodnie ... niestety mam taka chorobę która powoduje zwloknienia pod skórą ( coś jak bysmy mieli kamień pod skórą i nie dość że ból jest do nie usmierzenia to i ciezko się ułożyć wygodnie ) po takim okresie w sumie po kilku nocach wygląda sie strasznie mega zajechany zmęczony itp ...
  • 142 / 6 / 0
5 dni
  • 230 / 26 / 0
rekordy po fecie to 4 dni, zazwyczaj 3 dnia juz liście zaczynały przypominać jakieś postacie, 4 dzień to już były mocne haluny
5 dni na paście, po czym przed kompem zemdlałem i się obudziłem po 0,5 h i bylem dość mocno wyspany i nigdy się kurwa nie dowiem jakie składniki w tej paście były :D
  • 36 / 1 / 0
3,4 doby i było kiepsko:D
Uwaga! Użytkownik stormsheiiii jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 19 / 0
8 dni, miałem 20 gram pasty amfetaminowej
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.