Nie wiązałem tego z niczym ale faktycznie próbowałem w międzyczasie kilka RC (ethcat, pente i mmc + nie wiem co bo miał być spid a nie był).
Ale uczucie jest zajebiste, ja lubię.
Nie tylko nerwy lecz także inne skrajne uczucia powodują przebudzenie, w jednym z pierwszych LD obudziłem się ze szczęścia ;).
WuWuA32 pisze:Mi się często zdarza, że mam wrażenie, że się obudziłem, wstaję z łóżka idę sobie gdzieś i nagle mam jakiś przypał z rodzicami (zazwyczaj temat narko)... I w pewnym momencie pyk i budzę się znowu w łóżku... Myślę sobie, kurwa co jest... wstaję, idę gdzieś... i znowu coś się dzieje... pyk... i budzę się w łóżku... Kurwa Mać...
A oto prosty sposób na szybkie wybudzenie się z paraliżu:
Trzeba po prostu się uspokoić i zacząć próbować poruszyć palcem u ręki. Trwa to parę sekund aż on zacznie się ruszać, i tak sobie nim kiwać, a za chwilę cała dłoń zacznie się ruszać. Potem już zaraz całe ramię i zaraz całe ciało :)
Ja ostatnio spanikowalem i zamiast tego co powyżej, zacząłem usilnie całą ręką chcieć poruszać. Poskutkowało tak, że podnosiłem całe ramię, a chwilę później "odłączała mi się energia" i ono opadało. I tak co chwila, jak w teledysku "push the tempo", aż w końcu włożyłem sobie palec do ust (akurat zasnąłem z otwartymi) i przygryzłem - momentalna pobudka.
PS - a zazwyczaj próbuję alarmować domowników mruczeniem (da radę poruszać strunami głosowymi), w tym ostatnim przypadku jako że miałem otwarte usta to wydawałem przeciągłe jęki jak jakiś zombie, a że to była 1 w nocy, to sąsiedzi pewnie się nieźle wystrachali, że jakieś duchy chodzą :D
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.