Światło pisze:Niby po co komu ranga "martwy"? Kto się orientuje w temacie ten wie kto gryzie ziemię, a śmierć anonimowych osób nikogo nie interesuje.
Jeszcze mała uwaga - kiedy widzisz że ktoś się logował 3 lata temu pierwsza myśl powinna brzmieć - pewnie siedzi na innym koncie. Niektórzy mają tu kilka lub kilkanaście loginów.
Poza tym abstynencja nie daje gwarancji że nie rozjedzie cię samochód lub nie zajebią maczetami gdy mieszkasz w Krakowie.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Ranga martwy to nie taki głupi pomysł, początkowo pomyślałem, że bez sensu bo i tak nie napiszą już niczego nowego, ale ich posty przecież cały czas wiszą i ludzie je czytają. Możliwe że stosują się do ich rad (np. mixów), biorą z kogoś przykład... Dobrze jest wtedy wiedzieć, że dany osobnik pewnego razu się przekręcił.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata