szybki kurs do lombardu, wodeczka na murku
:finger:
raczej biednie ale nie jest tak najgorzej
Gdybym był właścicielem klubu, to pozwoliłbym Ci dopijać browary przed posprzątaniem sali.
#Lufki opalam, bo to normalne. Nie wiem skąd się wziął taki stereotyp opalanie lufek=bieda.
#Jaboli nie pijam tylko dobre piwo (górniaki, porządne lagery) żeby delektować się ich smakiem, degustować nowe piwa i cieszyć się aromatem chmieli i słodów. (nie żeby się napierdolić)
#Merolem ani maluchem się nie wożę, nie ubieram się w lumpeksie ani u Armaniego.
Wychodzi gdzieś po środku. Nie jest źle...bidy ni ma, hajsu za dużo też ni ma.
-------------
A najlepsze jest to że jak na razie to wydałem chyba 100zł a ćpam już za to dobry miesiąc. To kupiłem, to sprzedałem, to dostałem, tu się wymieniłem, zakombinowałem i tak w kółko. Trzeba mieć łep na karku, i wcale się dużo nie wyda ;]
Życie to najlepszy narkotyk...
Życie to najlepszy narkotyk...
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.