szybki kurs do lombardu, wodeczka na murku
:finger:
raczej biednie ale nie jest tak najgorzej
Gdybym był właścicielem klubu, to pozwoliłbym Ci dopijać browary przed posprzątaniem sali.
#Lufki opalam, bo to normalne. Nie wiem skąd się wziął taki stereotyp opalanie lufek=bieda.
#Jaboli nie pijam tylko dobre piwo (górniaki, porządne lagery) żeby delektować się ich smakiem, degustować nowe piwa i cieszyć się aromatem chmieli i słodów. (nie żeby się napierdolić)
#Merolem ani maluchem się nie wożę, nie ubieram się w lumpeksie ani u Armaniego.
Wychodzi gdzieś po środku. Nie jest źle...bidy ni ma, hajsu za dużo też ni ma.
-------------
A najlepsze jest to że jak na razie to wydałem chyba 100zł a ćpam już za to dobry miesiąc. To kupiłem, to sprzedałem, to dostałem, tu się wymieniłem, zakombinowałem i tak w kółko. Trzeba mieć łep na karku, i wcale się dużo nie wyda ;]
Życie to najlepszy narkotyk...
Życie to najlepszy narkotyk...
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.