11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Niefortunnie wyszło że nie dość że za młoda to i na erę smartszopów trafiłam gdy zaczynałam ćpać, choć wtedy i tak moje ćpanie było bardziej odpowiedzialne niż teraz.
17lat (już tak pół roku do 18) pierwsze piwa, potem pierwsza wóda,
można powiedzieć że od wódy zainteresowałem się S.psychoaktywnymi
jakoś 18 lat pierwsze szlugi ale tylko i wyłącznie do alkoholu, po dużej ilości wódy paliłem jak smok, ale na trzeźwo to tylko raz na pogrzebie 3 pod rząd, nie byłem nigdy uzależniony
19 lat trawa (akurat 1-sze jaranie nie było zbyt przyjemne), chociaż przyznam że od kiedy zacząłem palić trawe (czyściochy) to szlugi dla mnie śmierdzą, nawet po alkoholu jak ktoś częstuje to już tak chętnie nie biore, nawet jak wezmę to co drugi buch się zaciągam, a z trawą jest inaczej
i tera (20 lat) będą grzyby, na pewno nie będzie żadnych maczanek albo opio, jedynie dopuszczam popularniejsze stymulanty jakby była okazja
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.