feydewey pisze:Mam nową teorię do jakiej oczywiście doszłem po dużej dawce akodynu trzema róznymi drogami zapodania. Otóż wątek filozofia pierdoły i inne gówna warte niczego(fajnie dwuznacznie zabrzmiało :D) jest cały magiczny. Magia emanuje od ludzi, oczywiście nie wszyskich bo są rodzynki np ja, ale jednak znaznej wiekszości. Otóz to prawdziwa magia byc tak głupim. Magicznie głupim. Innych epitetów brakuje by wyrazic ta wielkość. Pozdrawiam.
Hehe, chemi, widzę, że miałeś chwilę zrozumienia. Ale niestety pudło...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
mam dziwne wrażenie, że każdy myśli tu o czymś innym i nazywa to magią.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.