Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 761 / 11 / 0
Mi łatwiej wymienić substancje po których morda mi się zamyka i są to zapewne grzyby (bo przeszkadza mi towarzystwo po nich) mj (to zależy od towarzystwa i rodzaju baki).... a tak to mnie pobudzają do gadki zarówno stymulanty jak i depresanty (ja po kodzie czy majce nadaje jak katarynka), empatyczne psychodeliki i achoj wie co jeszcze... podejrzewam, że po gałce muszkatałowej nie mam za wiele do powiedzenia %-D
  • 2 / / 0
  • 3 / / 0
u mie amfetamina nie zwieksza gadatliwosci wogole ale ziolko + fajni ludzie i tematy zyciowe plyną godzinami.
  • 663 / 13 / 0
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 3 / 0
DXM.Przy górnych granicach 2 plato zwalnia hamulce.Jest zajebisty na mówienie o czymś co nas krępuję albo czegoś do czego nie potrafimy znaleźć słów np.na wyrywanie lasek albo powiedzenie dziewczynie czegoś czego nie zrozumie albo komukolwiek.U mnie zwrasta pewność siebie jeśli chodzi o gadanie,nie czuję się niczym zawstydzony,skrępowany,chce mi się żyć,nie boje się bić np mam tylko pewności,że z mega optymizmem wyskocze do typa o głowe wyższego.Jeśli chcesz gadać o niczym i napierdalać bez sensu jak to coś jest zajebiste albo chujowe to feta jeśli chcemy gadać do rzeczy i bez hamulców odkyrwając nasze myśli to DXM.
:
  • 418 / 2 / 0
DXM dobry na dialog i ogólnie poprawia samopoczucie.Puszczają hamulce i jest luz.Taki chill (do 2plateu)
feta-można napierdalać bez sensu, potwierdzam szczawia.Ale można również się wkręcić w poważne rozmowy.Dobra na filozoficzne,poważne zagadnienia :)
mefedron-dobrze się gada, oj naprawdę dobrze.Ale poziom wyjebania dobrym sortem odrazu zdradzi "naćpanie"
Ziółko-chilluje dobrze, ale to już broń obusieczna.Możesz nawijać jak pokręcony ale jeśli masz problem z psychą, albo inny defekt może być jeszcze gorzej(zawieszka i krzywe kminy w czajniku)
Alkochol-dobrze sie gada, ale to chyba najbardziej prymitywny sposób na podkręcanie gatki

Ogółem na trzeźwo próbuj, przełam się :D
  • 291 / 3 / 0
Najlepiej 15aco+dwieście fety %-D
:
  • 19 / 5 / 0
[align=][/align]
Kofeina, Nikotyna, Kodeina, Tramadol, Buprenorfina, Diazepam, Metkatynon, Metylon, Benzo Fury (6-APB). Miksowanie - według uznania i przeciwskazań.

Szczególnie polecam miks niewielkiej dawki Buprenorfiny z 6-APB (bez siebie również działają w ten sposób). Z totalnego abnegata, lenia, samotnika i aspołecznego drania zmieniam się w pluszowego misia nie stroniącego od towarzystwa (szczególnie kobiet), chociaż trochę zbyt napalonego. Bywam nawet miły. %-D

[align=][/align]
  • 461 / 7 / 0
Po etylofenidacie nawijałem jak pojebany. O wszystkim, nie ważne czy tematy śmieszne, ciekawe, trudne, głupie... gadasz, gadasz, gadasz i gadasz...
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 250 / 4 / 0
jak dla mnie feta.. i nie ma sobie rownych, mimo tego ze jestem zakochany w tramadolu po ktorym prowadzenie dialogu to takze ogromna przyjemnosc, to po dobrej fecie gadka doslownie "plynie", na kazdy temat, i nie ma gadania od rzeczy, zawsze mądrze gadam :cool: przynajmnie ja tak uwazam :-D niestety czasami az za duzo, dlatego ktos kto mnie dobrze zna moze zauwazyc ze to "nienaturalne".. ale co tam, przeciez jestem na fecie, w sekunde znajduje wytlumaczenie i zmieniam temat :-D :-D :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.