Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 368 / 0
Peptydy
Nieprzeczytany post autor: sclero2014 »
Nie wiem czy istnieje taki temat wiec umieszczam go tutaj , jesli nie odpowiednie miejsce to prosze admina o przeniesienie do odpowiedniego dzialu .

A wiec o peptydych pewnie nie jeden z was slyszal sa rozne i roznie dzialaja jedne na przyrost masy miesniowej jedne na to a drugie jeszcze na co innego .. opiszcie swoje przypadki " testowanego " przez was peptydu jak na was wplynol i jakie byly skutki i te korzystne ze stosowania i te uboczne .
  • 2242 / 374 / 0
Czekam na recenzcję TAD'a, oksytocyny, i melanotanu II !!!
Dobra, wiem, że w necie jest dużo informacji o owych środkach, ale chętnie się dowiem jak reagują ludzie z tego forum czyt. narkomany.
Pozdro.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2814 / 368 / 0
Re: Peptydy
@OdwiertKorzenny Dokladnie opinii jest mnostwo ale chyba wiekszy problem znalesc pewne zrodlo np melanotanu ktory bedzie dzialal jak sie nalezy

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
  • 2242 / 374 / 0
Ehe, ten kusi mnie najbardziej.. w sferze fizycznej, lubię być opalony :D
A oksytocyna ? Hmm, jakieś może działanie adaptacyjne czy coś.. na rekreację i bombę bym nie liczył.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2814 / 368 / 0
Re: Peptydy
Wiec czekamy na wypowiedzi innych uzytkownikow forum niby na necie mnostwo stronek gdzie mozna kupic peptydy ale ciul wie co trafisz tak naprawde ...
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.