Czytajac bloga M_B natknałem sie na wzmianke o rozpuszczaniu pochodnych fenta.
Robilem tlumaczenie na glowna filmikui dokumentalnego (published) że w USA leją doń olejek haszyszowy.
Pytanie co jeszcze można rozpuścić? - a może alfe? a moze inne?
Sklad takiego olejku to glownie glikol - z lekcji chemii wiemy że to alkohol zatem... Da sie tez inne - szukam odpo.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
sporo wymagań, myślę że niewiele subtancji da się tak zażywać
w liquidach jest nie tylko glikol, duża część to także gliceryna, w zależności od liquidu proporcje mogą wynosić np 50/50, 60/40 albo inne
Pytanie:
Czy ma to sens?Czy któreś z tych benzo wystarczająco się rozpuści? I podstawowe pytanie czy będzie klepać.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam serdecznie
Może ktoś jeszcze się wypowie bardziej kompetentny. Ale myślę, że nie ma co kombinować ojeb klony i alprox lepsza biodostępność a potem se zapał jakiegoś dobrego likwida hehe.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.