Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Ostatnio zainteresowałem się Bromantanem.
Dalej będę nazywał go bromkiem.
Zamieszczam rozmowę na jego temat z Dżepettem.
Spoiler:
Ścianę tekstu z AI wrzuciłem w spoiler dla lepszej czytelności wątku. Następnym razem zadbaj o formatowanie przed opublikowaniem posta, bo ciężko się w tym rozczytać. - Vetulani44
  • 982 / 266 / 0
@1973poxipol

No to co, będzie to wydajniejsze niż Modafinil, na którego rośnie tolerancja?

Bardzo mnie ciekawi to działanie przeciwlękowe i niewyczerpywanie zapasów dopaminki. Aż za dobrze to brzmi.
  • 6 / / 0
Zakupiony w semax.
Nie działa lub usypia.
Zjadłem 100mg po śniadaniu. Zero efektu pobudzającego.
Koleżanka 400mg, po 20 minutach zasnęła w środku dnia. Jeden kolega również próbował z tej samej partii to my, brak efektów.
  • 982 / 266 / 0
Ja testy będę odbywał za około miesiąc.

Team Modafinil strong.
  • 30 / 2 / 0
Witam.
Mam chyba od dziecka nieleczone ADHD, wszystkie objawy tej przypadłości do mnie pasują.
Odkąd pamiętam miałem problemy ze skupieniem uwagi, szczególnie w szkole, niska samoocena, fobia społeczna, leki przed wyjściem z domu, trudności w wypowiadaniu się, w składnym, bezbłędnym i logicznym pisaniu. I tak się męczę już .....lat,
Na metylofenidat chyba za stary jestem i raczej nikt mi go nie przepisz
dla tego szukam alternatywy, i taki bromantan jak czytam na forum i z opisów w necie
mógłby być dla mnie bardzo pomocnym lekiem,
Proszę o zrozumienie, bo życie mi przecieka przez palce!

wycięto @V44

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".