Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
ja brałem na pamieć niby ale raz zajebałem ze 100mg plus jedna concerne albo dwie i prege chyba nie pamietam ile to miałem prawie pizde życia oprócz kety 2cb i kwasa albo fencyjklidyny ale powiem tak mocno wgniata ledwo mówiłem cokolwiek i rozmawiałem z kolega mamy o obrazach bo mnie i napisałem do koleżanki żeby wbiła bo mam mega pizde i nie wiem co sie dzieje że nie może mnie tak matka zobaczyć w kuchni jak ide po wode że ona bedzie musiała iść plus trzyma długo jak japierdole serio

przeniesiono do wątku ogólonego - deteronizato
  • 1771 / 528 / 2
@GustawoMegafon dlatego jesteś idealnym przykladem jak zawsze pisze: nie przekraczac 20mg na dobe, to nie sa przelewki. no chyba ze ktos lubi kilkudniowa faze (ponoc srednio przyjemna)
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.