Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
ja brałem na pamieć niby ale raz zajebałem ze 100mg plus jedna concerne albo dwie i prege chyba nie pamietam ile to miałem prawie pizde życia oprócz kety 2cb i kwasa albo fencyjklidyny ale powiem tak mocno wgniata ledwo mówiłem cokolwiek i rozmawiałem z kolega mamy o obrazach bo mnie i napisałem do koleżanki żeby wbiła bo mam mega pizde i nie wiem co sie dzieje że nie może mnie tak matka zobaczyć w kuchni jak ide po wode że ona bedzie musiała iść plus trzyma długo jak japierdole serio

przeniesiono do wątku ogólonego - deteronizato
  • 1743 / 525 / 2
@GustawoMegafon dlatego jesteś idealnym przykladem jak zawsze pisze: nie przekraczac 20mg na dobe, to nie sa przelewki. no chyba ze ktos lubi kilkudniowa faze (ponoc srednio przyjemna)
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina