Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Wziąłęm wczoraj 15mg tej oxy . Sprawa jest z nią dość dziwna . Otóż po jkaichś 40minutach zacząłem odczuwać efekty podobne do avio : seność, zwolnienie, cięższe poruszanie się itp . Jakiś czas później pojawiły się oev'y . Jakieś półprzeźroczyste kulki , błyskawice , kłębiące się linie itp . Zauważyłem, że muzyka brzmi lepiej jełśi chodzi o czucie basu . Samopoczucie było takie jakby senne .I tu właśnie dziwna sprawa . Wypiłem piwo i nagle rozkręcająca się faza cyk-pyk zniknęła . NIe wiem co jest grane . Zostało mi jeszcze 55mg, także dziś powinno pójść 15mg na DXM . Jeśli będzie fajnie to napiszę trip raport !!! .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mortus125 »
Substancja naprawdę ciekawa wczoraj kupiłem bo się z kumplem umówiłem że w ciągu tygodnia razem sobie zarzucimy i tak na próbę tej samej nocy koło 1:30 zarzuciłem o 2:00 już miałem lekkie efekty czyli suchość w ustach i trochę dziwnie się czułem kiedy kątem oka zauważyłem że w rogu pokoju koło sufitu kłębią się takie małe kule z wirem wyglądało to trochę jak jakaś otchłań bądź "teleport" później myszka od kompa zaczęła wibrować/rozpływać się a ja to postrzegałem jako kogoś poruszającego myszką ostatnie co pamiętam to ręcznik zwisający z krzesła podskakujący za przeproszeniem jak poj**any w między czasie miałem kilka krótkich odpłynięć jak by w krainę snów a i zapomniałem wspomnieć że substancja nie załadowała się w 30/40% bo zasnęłem bądź ostatnie co pamiętam to owy ręcznik drugi test będzie w ciągu dnia z kumplem może napisze jakiegoś tr :>

edit:
ah zapomniałem powiedzieć że brałem dwa tabsy ditropanu - czyli 10 mg oxb a co do samego leku to kosztował mnie 19,85 coś koło tego i mi farmaceuta mówił ze niby się nie opłaca bez recepty itp.
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2010 przez Mortus125, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5 / / 0
Dzisiaj wraz z dwoma znajomymi zarzuciliśmy sobie po 15mg oksybutyniny (3 tabsy po 5mg - Ditropan) około godziny 18.20. Pierwsze efekty - suchość w ustach, bodyload niczym po 5 tabsach aviomarinu, uczucie senności wystąpiły (przynajmniej u mnie) jakieś 20 minut po spożyciu (miałem pusty żołądek).

Wypiliśmy po kawie, czekaliśmy na jakieś cev'y, oev'y. Jeżeli o mnie chodzi doświadczyłem jedynie lekkiego cev'a w postaci oczu istoty ludzkiej, po czym otworzyłem oczy i doświadczyłem jakby błysku na suficie (widziałem go tylko ja) i to by było na tyle... spodziewałem się czegoś o wiele lepszego.

Jeden kumpel odczuł to intensywniej (może to kwestia jego mniejszej wagi?), zaś drugi nie poczuł praktycznie nic poza paroma lekkimi mignięciami...
Jest kawałek po północy, pisząc post nie czuję nic a nic.

PS: Moja waga waha się między 76 a 79 kg, ogólnie dość niedługo będziemy jeść po 7 tabsów - dam znać co i jak. Ditropan udało się zakupić bez recepty za niecałe 16zł choć nie było łatwo.

----------------

EDIT:

Kolejnego dnia postanowilismy zjeść resztę tabsów, wypadło 7 na łebka = 35mg

13.35 - spożycie tabsów
14.00 - dość silny bodyload, pocenie się rąk, dreszcze
14.10 - czas mija wolno, bodyload urósł w siłę (przypomina aviomarin), miło się chodzi aczkolwiek można się wywalić
14.30 - odrealnienie, fizyczne odczucia utrzymują się, nie widzę z bliska kompletnie niczego - wszystko się rozmazuje, nie jestem w stanie nawet odczytać sms'a czy odróżnić struny w gitarze
14.50 - zero wyraźnych wizuali, z bliska nadal nic nie widzę...
15.10 - wypiliśmy po kawie, fizyczne odczucia powoli słabą, ciągle występują kłopoty z widocznością obiektów z bliskiej odległości, czekamy na efekty wizualne...
16.20 - brak cev'ów czy oev'ów (opisuje tylko swoje odczucia - nie chłopaków), postanowiliśmy zarzucić acodin'u, kumple po 20, ja 10 (po dxm odczuwam silne nudności)
16.40 - trudności z oddawaniem moczu, wkurzony na brak wizuali zarzucam kolejne 10 aco
17.30 - chłopakom wszedł dxm
17.45 - wlazło mi aco, trip zupełnie inny niż po czystym dxm, nudności stosunkowo malutkie (potrafię haftać po 15 aco na czysto)
18.30 - nic ciekawego, wszedł dxm'owski nieogar...
19.00 - widoczność obiektów z bliska znacznie się poprawia, powoli przestaje odczuwać cokolwiek

Edytując post (pare minut przed północą) jestem całkowicie trzeźwy, nie mam kłopotów z widzeniem.

Podsumowując: nic ciekawego... nie warto...
Ostatnio zmieniony 20 maja 2010 przez BeatChem, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdyby oczyścić drzwi percepcji,
Każda rzecz jawiłaby się taka, jaka jest: nieskończona.
~ William Blake
  • 394 / 7 / 0
Ja po 5 tab nie miałem żadnych halunów ani nic takiego. Nawet mi się źrenice nie rozszeżyły. Jedyny efekt to "przebłyski światła" przy zamkniętych oczach. Za to kode wzmacnia ZAJEBIŚCIE jeszcze lepiej niż skopolamina.
  • 3854 / 316 / 0
Mógłbyś coś więcej skrobnąć o tym wzmacnianiu kody. Rozchodzi mi się o to, ile dowalić tego Ditropanu np. do 300 mg kody.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 394 / 7 / 0
1-2 tabletki wzamcniają kodeine ogólnie moim skromnym zdaniem nic z fazy nie zabiera tylko poprostu ją potęgują. Ale to tylko moje osobiste odczucie. Wszyscy antagoniści receptorów muskarynowych np: atropina, skopolamina, oksybutynina mogą nasilać działanie kody. Ale to zależy od twojego organizmu może do twojej fazy dodać odrobine psychodeliki albo poprostu ją wzmocnić
  • 385 / 5 / 0
A ja tak się zastanawiałem... Jak oszukać lekarza, że się potrzebuje tego leku? Tzn. chodzi mi o to, że próbowałem kupić bez recepty, ale oczywiście wszystkie aptekarki u mnie na wiosce są święte i nie naginają tak prawa, a nie mam ochoty bawić się z avio, nie wiem czemu. Gdybym poszedł do ogólnego i powiedział mu, że mam nietrzymanie moczu, to wypisałby mi od razu jakiś lek, czy skierował na badania. Jest szansa jakiegoś przypału?
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 3732 / 45 / 0
Zlej sie w gacie bedac w aptece. :-D Uwazam, ze ten lek nie jest na tyle interesujacy, zeby biegac za nim do lekarza, jesli szukasz takich doznan, to latwiej postarac sie np. o liscie datury i zrobic herbatke. Jesli jestes na tyle zainteresowany, to sprobuj, na badania skierowanie bys dostal, ale nie musisz na nie isc, tymczasem lekarz moglby Ci wypisac jesli powiesz, ze brales ten lek i pomagal. Chyyba.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 3251 / 359 / 2
Można podrabiać recki w sumie, jest poza podejrzeniem.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 385 / 5 / 0
Dzięki, mam jedną pustą z podpisem i pieczątką ojca bez "daty ważności" (ojciec otolaryngolog), ale wole sobie dać siana. Chyba spróbuje tego avio.
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
ODPOWIEDZ
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.