Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
"kodeinę, ogólnie jakieś dobre Benzodiazepiny" - jak chcesz kodeinę to możesz ją kupić i bez recepty. Nie polecam tej decyzji ale jest ona możliwa.
Oczywiście lekarz rodzinny może wypisać każdy lek. Jak dostałaś hydroksyzynę to pewnie jak "nie zadała" następne będą benzo. Również nie polecam.
24 lutego 2019Verscx pisze: Macie może jakieś sposoby, aby dostać przykładowo alprazolam pierwszy raz? Generalnie chodzi o to, że czuję, że go serio potrzebuję, ataki paniki mam praktycznie codziennie, jestem cały czas zestresowana, cały czas drżę, mam manię prześladowczą i praktycznie nie wychodzę z domu przez moją fobię społeczną, muszę się zmuszać, aby iść do lekarza nawet. Brałam różne SSRI/SNRI, obecnie biorę sertalinę + chloroprotiksen i co prawda pomaga na tzw. depresyjny nastrój, ale na lęki w ogóle nie. Mam wrażenie, że nie przepisali mi jeszcze czegoś mocniejszego tylko ze względu na wiek (20 lat), ja sama też nigdy otwarcie nie proponowałam żadnego leku. Co robić? Boję się, że się wykończę przez te ataki
24 lutego 2019fentanyl pisze: Nie myślałaś o wymienieniu tych wszystkich objawów lekarzowi? To są właśnie wskazania do leczenia alprazolamem.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.