Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Czy uzywasz/les swoich narkotykow dozylnie?
Tak
114
32%
Nie
237
68%

Liczba głosów: 351

Zablokowany
  • 369 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
Igła 0,8mm to jest maksimum, chyba że koksujesz i właśnie wpadłeś na pomysł zrobienia zastrzyku domięśniowego. Więc nie wiem, w jaką żyłę celujesz ośemką.

Cieniutke igły <0,4mm - do znieczulenia podpajęczynówkowego czy zewnątrzoponowego
Cienkie igły 0,4-0,5mm - do podania dożylnego
Grubsze igły 0,6-0,8mm - do podania domięśniowego
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Biały Szum »
newbe pisze:
Witam, potrzebuję małej pomocy.
Chcę zrobić zastrzyk domięśniowy w udo
Więc nie wiem, w jaką żyłę celujesz ośemką.
Wiec nie wiem jak czytasz posty

a w kable celuje 4,5 do 5
Ostatnio zmieniony 15 października 2007 przez Biały Szum, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Biały Szum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Powiem wam że bardziej mnie przeraża zastrzyk domięniowy niż walenie w żyłę.
  • 37 / / 0
zielona pisze:
Powiem wam że bardziej mnie przeraża zastrzyk domięniowy niż walenie w żyłę.
dlatego zawsze stroniłem od zapodania w miesnie czasami bardzo boliiiiiiiii!!!! a kabel tylko kropeczka zostaje ] chociaż teraz mam zabronione przez pana interniste !!!
Uwaga! Użytkownik Biały Szum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Słuchajcie jest taka maść, niedroga na ślady po wkłuciach. Nazywa sie CEPAN. Ja niestety mam już ciemne szyny, któtkie co prawda ale widoczne zwłaszcz gdy jest mi zimno. Ale ta maść chyba faktycznie działa, tylko strasznie śmierdzi cebulą i dość długo sie wchłania.
  • 37 / / 0
ja mam juz tylko ciemne slady na łapach bo kabli praktycznie brak :-/ lekarz mnie opierdolił ze nie moze znalesc!
a masc znana i faktycznie troche pomaga !
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Igla 0,6 to max, chyba, ze walisz sterydy na podlozu olejowym to moze byc 0,7. Poloz sie i oprzyj o sciane, wyprostuj nogi, napnij na chwile miesnie ud zeby sprawdzic gdzie masz najwiecej miesa, potem rozluzniasz i wbijasz tak na 2 cm igle, pod katem 45 stopni i zaciagasz tlok pompki. Jak nie ma krwi to jestes w miesniu i mozesz wstrzykiwac. To tyle. Proste jak budowa cepa.
Ostatnio zmieniony 15 października 2007 przez Gargamel, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
Biały Szum pisze:
i uwaga na nerwy !!! moj kumpel chodził jak postrzelony bo jebnął szpilką przez nerw ! aha i miał tak 2 miesiace a z tego co lekarz mowił to mozna zjebac w tak piekny sposob ze bedziesz kulał do konca zywota !!! prostopadle i igła minimum 0,8mm
o kurwa.ja mialam farta..bo mialam pewnie ze sto wkuc na obu nogach(blizny do dzis)ale jeszcze jakos chodze(baa nawet tancze)..ale wtedy strasznie sie paskudzilo..ropiejace rany..cm srednicy ..upochlizny ..wtedy to ledwo moglam dlugo ustac-dramat.no i same zastrzyki bolesne.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
nie przesadzaj wisior. Uszkodzenia tego typu (neuropatie) raczej grożą sterydowcom gdyż to oni dokonują wkłuć zagrażających nerwom. No chyba, że o czymś nie wiem ?? %-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Czyli prostopadłe wkłucie tak z 2 cm wgłąb w rozluźniony mięsień uda, igła 0,6 będzie ok. Dzięki za pomoc ;)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
Zablokowany
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.