Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 40 / / 0
Post autor: Neurosis Factory »
do BRAUM

jednak podtrzymuję swoją teorię dot. jednego razu

u mnie był 1, a potem kilka następnych w krótkim odstępie czasu
i było rewelacyjnie dobrze!
mimo to nie poleciałam znowu po towar
chociaż miałam wielką ochotę

nie mam już tej naiwnej wiary, że się nie uzależnię

zreszta z tą teorią 1 razu chodziło mi bardziej o to, że jeśli się człowiekowi wmówi, że po jednym razie znowu wróci do ciągu, to on gdy huknie raz, to juz nie przestaje. po prostu ten jeden raz jest taką magiczną granicą, po przekroczeniu której nie ma się do czego wracać.
I żywy stąd nie wyjdzie nikt
  • 61 / 6 / 0
Post autor: BRAUM »
Tak, to prawdaa pewnie. mozna zahamowac. Ja ci to tylko napisalem bo pisalas ze nie wieesz czy znowu sie wjebac w to czy nie . wiadomo jest zaebiscie cwiartka na dzien, ale po pol roku grzania sie robi huj bo trzeba wiecej i trudno sobie zrobic przerwe. a znowu trzezwe zycie tez huj.

oczywiscie zycze ci zebys sie w to znowu nie wjebywala =]

A tak przy okazji, po ile jest w katowicach braun, .... dobry ? jest jeszcze duzo kompotu tam czy kazdy kto kupuje przezucil na bronzowe ?

BGO: do ktorego miasta jezdziliscie, duzo hajsu wam za to kasowali..... daaaawno to bylo ?
Uwaga! Użytkownik BRAUM nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 2 / 0
Post autor: bgo »
ci kolesie to byli tak wjebani że mili siniaki takie od kłucia że mało się nie pożygałem to był wrocław cena za grama 150 ale i tak jak załatwił koleś to musiał se wlnąć bo taka chora umowa to wszystko jest pojebane dzisiaj to mam taką agresja ze chętnie bym zabił 4 mg xanaxu i jack daniels nie wiem kurwa jak juz trafić w klawiature sory niedługo mnie cyba nie bedzie
Uwaga! Użytkownik bgo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 563 / 0
Post autor: lol »
to koda nie jest na reckę? :>
  • 2 / / 0
Post autor: Grzes »
siema
koda nie jest na recke w aptece, robisz eksrakcje z antidolu lub thicodinu i tyle, mnie to nie sieka

JA MAM INNE PYTANKO do starszyh wyjadaczy co myslicie o METHOCARBOMALU I IPPORELU?
wystyka na skreta bo niedlugo przestaje sie detoksowac ?
Uwaga! Użytkownik Grzes nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 563 / 0
aha, czyli moze po prostu nie ma, albo nie chcą jej wydawac? ;-)

bo w innym temacie czytalem jak to ktos chodzil i dopiero mu w 9 dali kodę :P
  • 2 / / 0
Post autor: Grzes »
te leki sa bez recepty (chyba)
mnie o nia nie pytali
jak jestes sfierzak w opiatowych motywach to wez sobie zrob eksrakcje z dwoch opakowan antidolu to powinno cie wytrzepac :-O nie jedz lepiej w calosci bo maja duzo paracetamolu a ten jak wiadomo zle wplywa na brzuszek
Uwaga! Użytkownik Grzes nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 287 / 7 / 0
Post autor: khabarakH »
Ja bym po prostu proponował przeczytać tematy o kodeinie na forum, to byś wiedział co, gdzie, jak i do czego.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 563 / 0
imo dokladnie przeczytalem tematy z kodeiną :>

dziwi mnie tylko to, ze jedni piszą, że jest na receptę, a inni piszą, że ich nie pytają o recki......
  • 528 / 21 / 0
Post autor: codeine »
[quote="lol"]
imo dokladnie przeczytalem tematy z kodeiną ]

Antidol15 jest bez recepty.
Antidol20Pro jest na receptę, aczkolwiek czasem sprzedają bez. Jak się jest stałym klientem to też bez :-p
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.