Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
do cpunów to bieganie mordeczko, nie silownia... believe me
Pieczenie w nosie wyrazne, ale raczej lekkie (nie bylo nieprzyjemne)
Dzialanie ok 0.5h (do godziny)
Na wejsciu lekka euforia, lekkie odrealnienie, empatia, rozmowność
Stymulacja minimalna
Zejscia i negatywnych efektów brak
Jakies typy co to moze być?
Ile wynosiły dawki i ile łącznie zjadłeś?
Konsystencja? Lepkie grudy czy towar suchy jak wiór?
Po tym, co opisałeś, nic kompletnie nie przychodzi mi do głowy :)
Dawki nie znam bo nie mam miarki w oku
Sprzedawane jako mefedron a jakze.
Ponoc nawet na jakims tescie policyjnym tak wyszlo, kolega nie jest sciemniaczem, jednak mam watpliwosci
Albo trefna synteza, nieudane "dziecko" niedoświadczonego chemika :D lub mef kiepskiej jakości po prostu.
Skoro bez zapachu, to raczej nic z chlorów.
Dziwne...
Może 4-CEC? Tam kryształki inaczej się kruszyły, były podłużne i przypominały małe słupki.
Opis nawet by pasował, bo faza taka ni w dupę, ni w oko była.
Bo tak
4CMC ludzie piszą, ze daje spid i piecze mocno po nosie
3CMC podobnie bolesny sniff, stymulacja
3MMC powinno działać kilka godzin i też są po tym zwały
4CEC 4MEC wiekszy spid i zjazd, trochę dluzszy czas dzialania
Czesc efektow podobna do mefedronu, bo nieogar, duza empatia, zero zjazdu, splyw dosc lagodnie piekący, ale nie jak przy tych chlorowcach. Jednak mefedron powinien dzialac dluzej i dawac wiecej euforii.
Fakt, ze byl po tym nieogar, przyjemne odrealnienie, plusz, duza gadatliwosc, empatia moze sugerowac, ze dziala to bardziej na serotoninę niz na dopaminę (dobrze myslę?)
Ale całkowity brak stymulacji i tak krotki czas dzialania trochę dziwny i ciężko to przypasować
do czegokolwiek
Efekty pokrywają się też z etylonem, ale znowu, etylon przy sniffie dziala bardzo slabo i dzialanie trwa kilka godzin. Ale opis fazy jako taki leniwy empatogen dosc podobny
Zgaduj zgadula :D Tyle tego jest, ze ciężko się połapać
Pozatym kazdy organizm jest inny i kazdy ma inna tolerancje wiec nie ma co sie inna osoba superowac
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Długo już cię bola te kości? Ja dzisiaj miałem coś podobnego, do tego naprzemian ciepło i zimnno. Może jakieś grypsko? Weź aspirynę albo ibuprofen? Jak dłużej niż tydzień to idź do lekarza
"Rutyna to rzecz zgubna "
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.